علی چاله چاله روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اعتبارات خط ۱۱ مکانیزاسیون کشاورزی به مبلغ ۱۷۱ میلیارد تومان به استان کرمانشاه اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه این اعتبارات از طریق بانک کشاورزی جهت توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به استان ابلاغ شده است، افزود: متقاضیان واجد شرایط می توانند جهت دریافت تسهیلات به منظور خرید ماشین آلات و ادوات مورد نیاز خود به مراکز جهاد کشاورزی و شعب بانک کشاورزی مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یادآور شد: روند تخصیص اعتبارات خط ۱۱ مکانیزاسیون کشاورزی به صورت مرحلهای و یک ساله بوده و متفاضیان تا پایان سال برای ثبت نام فرصت دارند.
چالهچاله با بیان اینکه در قالب خط ۱۰ مکانیزاسیون نیز ۶۷ میلیارد تومان اعتبار در استان جذب شده است، بیان کرد: با جذب این اعتبارات و خرید و تجهیز ناوگان ماشین آلات و ادوات کشاورزی، ضریب مکانیزاسیون در استان افزایش قابل توجهی داشت.
وی گفت: در حال حاضر ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در استان به ۲.۱۸ اسب بخار در هکتار رسیده است.
چالهچاله با بیان اینکه مکانیزاسیون از بخشهای مهم در حوزه کشاورزی است که تاثیر قابل توجهی در افزایش بهرهوری، افزایش عملکرد محصولات کشاورزی و آسان کردن عملیات سخت کشاورزی دارد افزود: در سال زراعی جاری، سازمان جهاد کشاورزی در جهت نوسازی و ورود تجهیزات و ماشین آلات نوین در زیر بخشهای زراعت، گلخانه، گیاهان دارویی، شیلات و منابع طبیعی را در دست اقدام دارد.
به گزارش ایرنا، در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی،۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.