به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه کردستان روز یکشنبه در نشست خبری در سنندج اظهار کرد: رتبهبندی تایمز یکی از مشهورترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی است که هر ساله دانشگاههای برتر دنیا را بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی در قالب پنج معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بینالمللی جهت انجام مقایسههای جامع و متوازن مورد ارزیابی و رتبهبندی قرار میدهد.
حامد قادرزاده افزود: در جدیدترین رتبهبندی دانشگاههای جوان این موسسه، دانشگاه کردستان با کسب رتبه ۲۰۱ تا ۲۵۰ جهان در جایگاه پانزدهم کشور در سال ۲۰۲۳ قرار گرفت.
وی ادامه داد: در رتبهبندی دانشگاههای جوان تایمز ۲۰۲۳، تعداد ۲۱۳ دانشگاه از ۲۰ کشور اسلامی حضور دارند؛ در حالیکه سال قبل ۱۷۳ دانشگاه اسلامی در این رتبهبندی حضور داشتند.
رئیس دانشگاه کردستان یادآور شد: این رتبه بندی شامل ۶۰۵ دانشگاه از سراسر دنیاست که قدمتی کمتر از ۵۰ سال دارند و جز دانشگاه های جوان برتر دنیا محسوب می شوند.
قادرزاده اضافه کرد: ۳۵۸ دانشگاه با عنوان "Reporter "آورده شده است، بدین معنی که پرسشنامه رتبه بندی تایمز را تکمیل کرده اند ولی حدنصاب قابل قبول برای محاسبه رتبه را در رتبه بندی را نداشته اند.
این یازدهمین فهرست دانشگاههای برتر جوان است که در دنیا از سال ۲۰۱۲ تاکنون به صورت سالانه توسط پایگاه رتبه بندی تایمز انجام شده است.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
دانشگاه کردستان اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.