به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا نجاتی روز چهارشنبه در جلسه کمیته فضای مجازی شورای مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان، یکی از ترفندهای دشمن برای تحقق این هدف شوم، فعالیت تبلیغاتی گسترده از طریق فضای مجازی برای آلوده کردن جوانان به مواد مخدر است.
وی با اشاره به ظرفیت های عظیم فضای مجازی ، اظهار داشت: دشمنان از این ظرفیت متناسب با امیال خود برای جریانسازی و شکل دهی به شخصیت و هویت افراد به ویژه جوانان و نوجوانان استفاده می کنند که باید ضمن هوشیاری و داشتن ابتکار عمل و ارایه برنامههای متنوع و جذاب، مانع تلاش آنها شده و جوانان و خانوادهها را نسبت به این بلای خانمانسوز آگاه کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان در ادامه به درآمد و گردش مالی سالیانه مواد مخدر در دنیا اشاره کرد و گفت: بیش از یک هزار و ۲۰۰ نوع روانگردان جدید در بازار موارد مخدر عرضه شده و به راحتی نیز در دسترس همگان قرار دارد و به همین دلیل بسیاری از افراد به دلیل عدم آگاهی گرفتار آن می شوند.
نجاتی در ادامه به فرارسیدن ماه محرم و بهرهمندی از ظرفیت هیاتها برای مبارزه با موادمخدر اشاره کرد و افزود: پیشگیری از اعتیاد و تبیین مشکلات و مصایب گسترده آن به نوعی امر به معروف و نهی از منکر است که باید جدی گرفته شود.
غفلت از فضای مجازی خانوادههای زیادی را در دام اعتیاد گرفتار میکند
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز دراین جلسه با اشاره به اهمیت فضای مجازی در دنیای امروز، گفت: فضای مجازی بخشی از زندگی همه انسان ها شده است و تاثیر آن بر اقشار مختلف جامعه بر کسی پوشیده نیست.
حجت الاسلام و المسلمین رضا کلاهکج اظهار کرد: در سالهای اخیر بخش زیادی از مشاغل در این بستر فعالیت می کنند و به همین دلیل ارتباطات و تجارت خیل عظیمی از جمعیت دنیا از طریق همین فضا برقرار و انجام می شود.
وی با اشاره به تبلیغات سوء مرتبط با عرضه موادمخدر برای گرفتار کردن جوانان در دام اعتیاد، گفت: غفلت از این فضا موجب میشود تا خانوادههای بسیاری گرفتار مشکلات آن شوند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نگاه به اعتیاد را متفاوت از دهههای قبل دانست و ادامه داد: امروزه شاهدیم که حتی بخشی از افراد تحصیل کرده به مصرف موادمخدر گرایش پیدا کردهاند زیرا تحت تاثیر فضای مجازی و تبلیغات منفی آن قرار دارند.
اعتیاد به مواد مخدر یکی از مهمترین مشکلات اجتماعی،اقتصادی و بهداشتی است که عوارض ناشی از آن تهدیدی جدی برای جامعه بشری محسوب شده و موجب رکورد اجتماعی در زمینه های مختلف می گردد.
۱۴۶مرکز اقامتی، درمانی و کاهش آسیب ترک اعتیاد در خوزستان فعال است که معتادان جامعه هدف بهزیستی از خدمات این مراکز برای درمان بهرهمند می شوند.
هزار و ۲۸۱ معتاد متجاهر در سال گذشته با حکم قضایی در مراکز اقامتی و درمانی تحت نظارت بهزیستی خوزستان پذیرش و از خدمات این مراکز بهرهمند شدند.