به گزارش ایرنا، علیاکبر کیپور روز پنجشنبه در کمیته برنامهریزی تربت حیدریه افزود: در حوزه عمران تملک دارایی شهرستان شاهد رشد ۷۸ درصدی و در بخش توازن از ۸۷ درصد افزایش بودجه نسبت به پارسال برخوردار شدهایم.
وی با تاکید بر ضرورت تعامل و همافزایی مدیران دستگاههای اجرایی تربت حیدریه برای جذب صد درصدی بودجه شهرستان اعم از ملی و استانی، گفت: ۲۳ درصد بودجه کشور به استانها اختصاص یافت و بقیه بصورت متمرکز در اختیار وزارتخانههاست و انتظار داریم مدیران شهرستان خود را به این ارقام محدود نکرده و برنامهریزی خود را به سمت جذب اعتبارات ملی سوق دهند.
نماینده مردم شهرستان های تربتحیدریه، زاوه و مهولات در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: امسال از محل ۲ درصد صادرات نفتی برای محرومیت زدایی شهرستان ها، هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به استان خراسان رضوی اختصاص یافت.
محسن زنگنه افزود: مجلس شورای اسلامی در تصویب بودجه عمومی ۶ درصد را برای محرومیت زدایی شهرستان ها پیش بینی کرده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار کرد: برخی دستگاههای شهرستانی که کمتر از حد انتظار و پیش بینی بودجه گرفته اند؛ تا پایان سال جاری منتظر تخصیص اعتبار جدید باشند.
همچنین معاون برنامه ریزی فرماندار تربت حیدریه پس از پایان این جلسه به ایرنا گفت: بالغ بر ۱۲۴ میلیارد تومان اعتبار استانی به تربت حیدریه اختصاص یافت که فقط ۳۰ درصد بودجه شهرستان را تشکیل می دهد زیرا ۷۰ درصد هزینه طرحهای عمرانی منطقه از بودجه ملی تامین اعتبار می شود.
جعفر رضوانی افزود: اعتبار تخصیصی تقریبا شامل همه بخش های شهرستان اعم از کشاورزی، صنعت، معدن، تجارت، فرهنگ و ورزش می شود.
وی اضافه کرد: طرحهای عمرانی بزرگ تربت حیدریه همچون برق ؛ آب و فاضلاب بیشتر به بودجه ملی متکی هستند هرچند از اعتبارات استانی نیز بی بهره نیستند.
وی ابراز امیدواری کرد: افزایش بودجه امسال تربت حیدریه که نشان از توجه دولت به شهرستان ها دارد؛ باعث شتاب گیری توسعه متوازن شهرستان شود.
تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قطب کشاورزی خراسان رضوی است هرچند در دیگر بخش ها هم مزیت نسبی دارد.