زاهدان- ایرنا- همزمان با اولین جمعه ماه محرم الحرام و همگام با سراسر کشور، مادران سیستان و بلوچستانی زمزمه "علی لای لای" رباب سرداده و به همراه شیرخوار خود همنوای شیرخوار ۶ ماهه دشت کربلا شدند.

به گزارش ایرنا، در اولین جمعه از ماه محرم در ۲۰ نقطه جمعیتی سیستان و بلوچستان مادرانی فرزندان خود از نوزاد یک ماهه تا کودک ۶ - ۵ ساله را با لباس‌های سفید، سربندهای سبز و مشکی به مراسم شیرخوارگان حسینی آوردهاند تا فرزندانشان را نذر قیام امام زمان(عج) کرده و هم نوا با حضرت رباب، نوای لالایی علی اصغر(ع) سر دهند.

قرن‌ها است که از واقعه کربلا و عاشورا می‌گذرد اما هنوز هم، مظلومیت اهل بیت(ع) جان را می‌سوزاند، تشنگی طفل خردسالی که با آمدن نامش دل تمام مادران به درد می‌آید و اشک ماتم از چشم‌ها جاری می‌شود.

آب فرات بعد از گذشت بیش از ۱۴۰۰ سال هنوز هم شرمنده اباعبدالله‌الحسین(ع) و خانواده ایشان است، صدای گریه حضرت علی‌اصغر(ع) هنوز هم از صحرای کربلا به گوش می‌رسد، خوب که گوش می‌دهی، صدای علی لای لای حضرت رباب(س)، ندای العطش کودکان به عمویشان عباس(ع) هنوز هم در گوش می‌پیچد و آب را شرمنده‌تر و غم مظلومیت اهل بیت(ع) را به نمایش می‌گذارد.

غوغای عجیبی در حسینیه عاشقان ثارالله زاهدان برپاشده هرکسی در هرجایی از این مکان که ایستاده کودکی را بر روی دست بالا برده و یا دستش را به درگاه باری تعالی بالا برده و درحال گریه و زاری و عجز است و می گوید اگر چه این طفل شیرخوار دست های کوچکی دارد و به جرم تشنگی قربانی دشمنی شد و سرش با تیر سه شعبه حرمله بر روی نی رفت؛ اما گره های زیادی از دردهای عالمیان را دوا می کند.

اینجا هر کس حال و هوای خاصی برای خود دارد، در بین جمعیت مادری را می‌بینی که کودک بیمار خود را بر روی دستانش گرفته و با سوز دل علی اصغر(ع) را صدا می‌زند و از او برای شفای فرزندش کمک می‌خواهد.

گهواره خالی علی‌اصغر (ع) که به صورت نمادین در این مراسم بکارگیری شده و نوای « لالایی علی جان» چنان حال و هوایی به این مکان داده که گویی صحرای کربلا است، هر کس بی‌اختیار اشک‌هایش روانه و به یاد مظلومیت‌های امام حسین (ع) و دردانه کربلا بر سر و سینه می‌زد.

توسل به حضرت علی اصغر

به طرف یکی دیگر از مادران می‌روم و علت حضورش را جویا می‌شوم، گفت: ۶سال است ازدواج کرده اما صاحب اولاد نمی شد تا اینکه با حضور در این مراسم نذر می‌کند اگر روزی صاحب فرزندی شود هر سال برای همنوایی با حضرت رباب طفل خود را به مراسم بیاورم تا از کودکی با مهر علی و اولادش انس گیرد.

الناز مرادی، یکی از بانوان شرکت کننده در مراسم شیرخوارگان حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: هیچ مادری نمی تواند ناراحتی و گریه فرزندش را ببیند، حدود هشت سال است که با فرزندان و نوه هایم در مراسم شیرخوارگان حسینی شرکت کرده تا آنها با گوشه ای از مصیبت هایی که بر خاندان اهل بیت در عاشورا وارد شد آشنا شوند، از سوی دیگر حضور در این مراسم فرزندانمان را برای حرکت در مسیر خداوند و اهل بیت(ع) بیمه می کند.

در گوشه ای از حسینیه مادری کودکش را در آغوش گرفته و گریه می‌کند، از او درباره حضورش می‌پرسم که بیان کرد: "حسینم" در دوران سه ماهگی به شدت بیمار شد با دلی شکسته به درگاه خدا، حضرت رباب را به طفل شیرخواره‌اش قسم دادم، امروز که فرزندم ۲ سال و ۹ ماه است سلامتی اش را مدیون وساطت حضرت علی اصغر(ع) این طفل شیرخوار هستم، نذر کرده ام هر سال در این مراسم شرکت و هم‌نوا با این بانوی مکرم نوای "لالایی علی اصغر(ع)"، سر دهم.



کودکان شیرخواری که نذر قیام امام زمان (عج) شدند
یک کارشناس مذهبی در همایش مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) که در حسینیه عاشقان ثارالله برگزار شد با بیان اینکه شهادت حضرت علی اصغر (ع) سندی آشکار از مظلومیت سیدالشهدا (ع) محسوب می‌شود، اظهارکرد: پیام مجمع شیرخوارگان حسینی به واسطه میلیون‌ها مادر در جای جای دنیا مخابره می‌شود و آن‌ها بدین وسیله اعلام می‌کنند که پرورش‌دهندگان سربازان ظهورند و بیعت این مادران زمینه‌ساز ظهور خواهد بود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی خیور تاکید کرد: امروز طفل ۶ ماهه امام حسین علیهم السلام واسطه بین بندگان و خداوند باری تعالی است، شما مادران آمده اید تا بگویید این فرزندان نذر امام زمان (عجج) هستند.

وی ادامه داد: پدران و مادران باید با تاسی از سیره امام حسین (ع) و اهل بیت عصمت و طهارت و الگوگیری از منش و زندگی آنان فرزندان خود را تربیت و بدین وسیله آنها را نذر امام زمان(عج) کنیم چرا که سند مظلومیت امام زمان هستند.
این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه پیام دیگر این مجلس این است که ما همه فرزندانمان را فدای دین و مکتب و برای احیای این مسیر خواهیم کرد، افزود: باید توجه داشت که چنین برنامه‌هایی تنها با هدف یادآوری واقعه کربلا و رشادت‌ها و ایثار بزرگان تاریخ برگزار می‌شود و این برنامه‌ها نشان‌دهنده راه این بزرگان در ادامه تاریخ اسلام است از طرفی پاسداشت ارزش‌ها و آیین‌هاست که می‌تواند به دشمنان نشان دهد که جوانان مسلمان با حضور خود در مراسم سالار شهیدان سعی در حفظ صیانت و دیانت خود دارند.



وی تاکید کرد: کلید سعادت در دنیا از طریق بندگی خدا با سه مولفه محقق می‌شود که معرفت نسبت به ذات الهی، اعتقاد به نبوت و رسالت نبی مکرم اسلام (ص) و سوم محبت به اهل بیت علیهم السلام است و این عناصر راهگشای مسیر هستند.
حجت الاسلام خیور خاطرنشان کرد: برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در اولین جمعه ماه محرم با حضور مادران به عنوان نماد تربیت فرزندان و حضور شیرخوارگانی که بی دفاع و یادآور حضرت علی اصغر (ع) در واقعه کربلا هستند، برگزاری می‌شود.
وی گفت: این کودکان به عنوان کسانی که یاری‌دهنده امام زمان خود بوده و قصد دارند تا در رکاب امام عصر (عج) عدالت را جهانی و دنیا را از ظلم پاکسازی کنند، در نظر گرفته شده است.
در پایان این همایش باشکوه نذرنامه‌خوانی اجرا شد و مادران با قرائت نذرنامه شیرخوارگان خود را مفتخر به نذر سربازی ولی عصر (عج) کردند؛ همه باهم یک‌صدا می‌خوانند: یا صاحب‌الزمان ادرکنی فرزندم را نذر و راهی قیام تو می‌کنم.