میترا یوسفزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اغلب این تعاونیها با توجه به دسترسی بهتر کشورهای حاشیه خلیجفارس، روسیه و سومالی برای صادرات و مهیا بودن خدمات حمل و نقلی به این کشورها، آنها را به عنوان اهداف صادراتی خود قرار دادهاند.
وی ادامه داد: کالاهایی نظیر گچ، محصولات کشاورزی و باغی و همچنین تولیدات آبزیپروری از جمله کالاهای صادر شده توسط تعاونیهای هرمزگان بوده است.
مدیر تعاون ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص فعالیت تعاونیهای مرزنشینان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: این ادارهکل متولی برگزاری مجامع این تعاونیهاست که مجامع بعضی از این تعاونیها برگزار شده و برخی دیگر هنوز برگزار نشده است.
یوسف زاده افزود: استانداری و سازمان صنعت، معدن و تجارتُ متولی اصلی در زمینه تعاونیهای مرزنشینان هستند و علت برگزار نشدن مجامع برخی از این تعاونیها مشکلات مالیاتی باقی مانده از گذشته، غیرفعال بودن کارتهای بازرگانی و راکد بودن فعالیتهای تعاونیها بوده است.
وی خاطرنشان کرد: همین عوامل منجر شده اعضای تعاونیهای مرزنشینان تمایلی برای برگزاری مجامع تعاونی خود نداشته باشند.
با توجه به موقعیت هرمزگان به عنوان یک استان مرزی و اقتصادی با داشتن ۲ منطقه آزاد و مناطق ویژه متعدد، بازرگانی در این دیار به یکی از فرصتهای شغلی مهم تبدیل شده است به گونهای که تاکنون ۱۵۰ بانوی بازرگان در این استان فعالیت میکنند.