«حمیدرضا امیری» روز دوشنبه به ایرنا افزود: ارتقای سرعت و کیفیت بالای ارتباطات و همچنین استفاده بهینه از پهنای باند مصرفی از جمله مزایای این پروژه است.
وی ضمن بیان این موضوع که بیشترین سطح نارضایتی مردم به سبب قطعیهای مکرر و نبود سرعت کافی اینترنت است، گفت: با توسعه فیبر و گسترش پروژه نجما ضعف و قطعی اینترنتهای قدیمی که به دلیل بستر سیم مسی بود برطرف شده و کلیه ارتباطات مخابراتی و اینترنتی از کیفیت و سرعت قابل توجهی برخوردار میشوند.
مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه در ادامه سخنانش مجموع مشترکین اینترنت پرسرعت استان را ۱۳۰ هزار مشترک اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۶۵ هزار مشترک متعلق به شرکت مخابرات و مابقی مربوط به سایر شرکت های ارائه دهنده اینترنت است.
امیری همچنین با بیان اینکه از ۸۰۰ سایت همراه اول در استان تنها حدود ۴۰ سایت نسل سوم و نسل چهارم نشده است، افزود: در مجموع وضعیت پوشش اینترنت در جاده ها، روستاها و شهرهای استان با وجود کوهستانی بودن مطلوب است به گونه ای که کرمانشاه جزو ۱۰ استان اول کشور در مصرف دیتا است.
وی در خصوص آمار مشترکان تلفن ثابت و همراه اول استان نیز گفت: در کرمانشاه ۵۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت به صورت فعال وجود دارد که از این تعداد ۶۵ هزار نفر مشترک adsl و vdsl هستند.
امیری آمار مشترکان همراه اول را نیز ۴۰۰ هزار شماره ثابت و ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار شماره اعتباری اعلام کرد و افزود: با این سه میلیون مشترک ، سهم همراه اول در شبکه های تلفن همراه استان ۶۵ درصد و سهم ایرانسل و رایتل ۳۵ درصد است.
به گزارش ایرنا، فیبرنوری رشتهای از تارهای بسیار نازک شیشه ای بوده که قطر هر یک از تارها نظیر قطر یک تار موی انسان است، تارهای فوق در کلافهایی سازماندهی و کابلهای نوری را بوجود میآورند، از فیبرنوری به منظور ارسال سیگنالهای نوری در مسافتهای طولانی استفاده میشود.
فیبرنوری در مقایسه با سیمهای مسی دارای مزایای ارزانتر، ظرفیت بالا، تضعیف ناچیز، سیگنالهای نوری، مصرف برق پایین، سیگنالهای دیجیتال، غیراشتعال زا، سبک وزن و انعطاف پذیری است.
فیبرنوری نسبت به سایر فناوری ها قادر است دادههای بیشتری با سرعت بالاتر در فواصل طولانی تر انتقال دهد. در نتیجه پایه و اساس انتقال دادههای مدرن شده است و به طور فزاینده ای در شبکه های مخابراتی ارایه دهندگان خدمات اینترنتی و شبکههای مراکز داده سازمانی استفاده میشود.
توسعه زیرساخت فیبرنوری و رسیدن آن به درب منازل مردم که در دولت سیزدهم به طور جدی در دستور کار قرار گرفته، قرار است گره از مشکلات بسیاری بگشاید که هر روز به زبان گلایه از شهروندان میشنویم.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد که به برکت انقلاب اسلامی امروز شاهد ورود شبکه مخابرات و ارتباطات به روستاها هستیم به طوریکه قبل از انقلاب تنها یک روستای استان دارای ارتباط مخابراتی بود اما اکنون ساکنان ۲ هزار و ۴۳۴ روستای استان از نعمت ارتباطات مخابراتی بهره مند هستند.