دکتر عیسی توحیدی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از این تعداد ۶ پرونده شکایت درمانی، سه پرونده بهداشتی، سه پرونده وجه نامتعارف و مابقی بررسی مجوزهای مطب و موسسات پزشکی بود.
وی افزود: تخلفات مرتبط با کمیسیون ماده ۱۱ به تفکیک پزشکان و دندان پزشکان، اماکن عرضه کننده مواد غذایی و بهداشتی، واحد های تزریقات و پانسمان و مامائی، پیراپزشکی، داروخانه ها، دندان سازان و فروشگاه های تجهیزات پزشکی، بیمارستان ها و درمانگاه های شبانه روزی برای اخذ نظرات کارشناسی به ادارات مربوطه ارجاع می شوند.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسفراین ادامه داد: برخی پرونده های درمانی و دارویی نیز به تعزیرات و دادسرای استان ارسال شد.
توحیدی با اشاره به تشدید بازدید از مراکز درمانی زیرپوشش دانشکده علوم پزشکی اسفراین، گفت: بازدیدهای مستمر از بیمارستانهای عمومی دولتی و غیردولتی، مرکز جراحی محدود و سرپایی، درمانگاه عمومی و تخصصی، مطب دندانپزشکی، مطب پزشک عمومی، مطب پزشک متخصص و فوق تخصص همواره انجام می شود.
مستقل شدن واحد شناسایی بیمار مرگ مغزی در اسفراین
وی با اشاره به مستقل شدن واحد شناسایی بیمار مرگ مغزی اسفراین از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، خاطرنشان کرد: پیش از این بیمارانی که دچار مرگ مغزی می شد برای تایید آن باید به مرکز استان منتقل و از آنجا برای اهدای عضو به مشهد اعزام می شدند.
توحیدی افزود: گفت: با پیگیری های انجام شده واحد شناسایی اعضای پیوندی اسفراین از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مستقل شد.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسفراین تصریح کرد: اینک تمامی مراحل ارزیابی و تایید بیماران برای اهدای عضو در شهرستان اسفراین انجام می شود.
وی با بیان اینکه سه متخصص در رشته های داخلی، مغز و اعصاب و بیهوشی بیماران را ارزیابی و برای اهدای عضو معرفی می کنند، گفت: تسریع در روند اجرای کار و کاهش اعزام بیمار به مرکز استان برای اهدای عضو از مهمترین مزایای استقلال واحد شناسایی اعضای پیوندی اسفراین است.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد واقع است.
خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری در شمالشرق کشور واقع است که نیمی از جمعیت آن در روستاها ساکن هستند.