به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی کرمی روز شنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از دستگاههای دیزل ژنراتور ادارات سمنان، افزود: یکی از برنامههایی که دستگاههای اجرایی باید به عنوان اولویت و محور در دستور کار قرار دهند، استقرار مولد برق اضطراری است.
وی با اشاره به ارزیابی آمادهبهکاربودن مولدهای برق اضطراری دستگاههای اجرایی به منظور بهرهمندی در شرایط لازم به منظور عبور موفق از دوره اوج بار صرف تابستانه، افزود: یکی از زیرشاخصهای پدافند غیرعامل، ایجاد این مولدها است و با توجه به شرایط خاص کشور و ناترازی بین تولید و مصرف، این مساله یک ضرورت برای دستگاههای اجرایی به شمار میرود.
وی بیان کرد: اگر بنا به هر دلیلی جریان برق دستگاههای اجرایی با خللی مواجه شود، باید مولد اضطراری جایگزین برق سراسری شود، تا استمرار خدمترسانی در هر شرایط دچار وقفه نشود.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان با اشاره به اینکه اکثر دستگاههای اجرایی و سازمانهای دولتی این اصل را مورد توجه قرار دادند، گفت: بیش از ۷۷ دستگاههای اجرایی تاکنون مجهز به ۱۹۶ دستگاه دیزل شدند تا در مواقع ضروری بتوانند خدمترسانی داشته باشند و کاهش بار ۳۰ درصدی که در قوانین سال ۱۴۰۲ برای دستگاههای اجرایی تکلیف شده است نیز عملیاتی شود.
کرمی خاطرنشان کرد: بنا بر ابلاغ معاون اول رییس جمهور دستگاه های اجرایی باید در پایان ساعت اداری نیز نسبت به کاهش ۶۰ درصدی مصرف برق خود اهتمام ویژهای داشته باشند.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان بیان کرد که کلیه مکاتبهها در این خصوص و دستورالعملهای لازم در این زمینه به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد تا به عنوان اولویت در برنامههای امسال قرار گیرد و تاکید شده است که مصرف تمام دستگاههای اجرایی به صورت روزانه و هر ۱۵ دقیقه یکبار مورد رصد قرار می گیرد و کاهش یا افزایش مصرف برق به مراجع ذیربط گزارش می شود.
به گزارش ایرنا، ۴۵ درصد از انرژی برق در استان سمنان در بخش صنعت مصرف میشود و این بخش حدود یک و نیم درصد از مشترکان را شامل میشود. ۷۰ درصد بار مصرف برق در استان سمنان رویتپذیر محسوب میشود و از این میزان حدود ۱۰ درصد از مصرف کنترلپذیر است.
۷۶ و ۱۹ صدم درصد مشترکان استان سمنان مربوط به تعرفه خانگی، پنج و ۹۹ صدم درصد مربوط به بخش عمومی، یک و ۷۵ صدم درصد مربوط به بخش کشاورزی، یک و ۴۲ صدم درصد مربوط به بخش صنعت، ۱۴ درصد مربوط به بخش تجاری و ۵۹ صدم درصد هم مربوط به بخش روشنایی معابر است.
حدود ۴۰۰ هزار مشترک برق از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان بهرهمند هستند.