سید رضا حسینی روز یکشنبه در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: طرح احداث کانال دفع آبهای سطحی این شهرستان با اعتبار ۸۳ میلیارد ریال با هدف جلوگیری از تجمع آبهای سطحی و هدایت و دفع آبهای سطحی هم اکنون در دست اجراست.
وی بیان کرد: این عملیات با هدف هدایت آبهای سطحی مسیر و جلوگیری از تجمع نزولات آسمانی به طول ۲ کیلومتر در چند مسیر در مرحله اجراست.
حسینی ، ارتفاع این طرح عمران شهری را ۱.۲ متر مربع عنوان کرد و گفت: عملیات اجرایی این طرح در دور دوم سفر رییس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد و هم اکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
حسینی افزود: این طرح از چهارراه کتاب تا ورودی این شهر (ابتدای جاده روستای تل مویزی) اجرا خواهد شد و در صورت تخصیص اعتبارات مشکل دفع آبهای سطحی شهر باشت برطرف خواهدشد.
شهردار باشت گفت: فاز نخست این طرح در صورت اختصاص اعتباری بیش از یکصد میلیارد ریال تا قبل از فصل بارندگی به اتمام خواهد رسید.
۱۰۰ میلیارد ریال برای اجرای فاز دوم (لاین برگشت) کانال های دفع آبهای سطحی شهر باشت نیاز است
وی گفت: فاز دوم این طرح در قالب لاین برگشت کانال های دفع آبهای سطحی مرکز شهر به یکصدمیلیارد ریال اعتبار نیاز است که در صورت تخصیص اعتبار اجرا خواهد شد.
حسینی با بیان اینکه بعد از اجرا و تکمیل این طرح ، کانالهای دفع آبهای سطحی شهر باشت بصورت گریتینگ سر پوشیده خواهد شد افزود: به منظور بهره گیری از سطح کانال ها و برنامه ریزی انجام شده روی کانال های گلدان با گل و درختان بوته ای گذاشته خواهد شد.
وی هدف از اجرای این طرح عملیاتی را دفع و هدایت آبهای سطحی در زمان بارندگی، کاهش خطرات احتمالی، کنترل سیلاب و ارتقا سطح کیفی و ایمنی معابر ، حفظ بهداشت محیط زیست، رفاه و آسایش شهروندان و توسعه زیرساختهای شهری اعلام کرد.
آب ۳۰ درصد از فضای سبز شهر باشت بصورت آبیاری سیستم های پیشرفته تامین شد
حسینی تصریح کرد: همچنین به منظور تامین آب فضای سبز منبع ۹۰ متر مکعب مخزن بتنی امسال در این شهرستان احداث شد.
وی تصریح کرد: برای ساخت منبع تامین آب فضای سبز این شهرستان بیش از سه میلیاردو ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار تاکنون هزینه شده و با بهره برداری از این طرح آب فضای سبز۳۰ درصد از شهر باشت بصورت آبیاری سیستم های پیشرفته تامین شد.
حسینی با بیان اینکه بیش از هشت هکتار فضای سبز در سطح شهر باشت وجود دارد تصریح کرد: ساخت این مخازن بتنی با هدف ذخیره آب، تبدیل سیستم سنتی آبیاری به سیستم پیشرفته و جلوگیری از هدر رفت منابع آبی به هنگام آبیاری در دستور کار قرار گرفت.