به گزارش خبرنگار ایرنا، " مجتبی عبداللهی" روز یکشنبه در نشست قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان البرز افزود: در قانون وظایف بانک ها و مصوبات حمایتی، مشخص است از این رو شعب بانک ها دولتی و خصوصی در استان باید پویا تر باشند و در راستای تسهیل مسیر اخذ تسهیلات، همراه تر شوند.
وی سخت گیری های بی مورد بانک ها را تمرد از قانون دانست و برخورد جدی قانونی از طریق مراجع مربوطه را متذکر شد.
استاندار البرز از اداره کل مدیریت عملکرد، امور حقوقی و بازرسی استانداری خواست تا روند پرداخت تسهیلات در بانک ها را مورد ارزیابی قرار دهد تا به زودی براساس نتایج ماخوذه نسبت به تشویق بانک های برتر و توبیخ و اعلام نام بانک های کمکار در رسانه ها اقدام شود.
عبداللهی، در ادامه با بیان اینکه تحقق اهداف قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان البرز به یک شعار محوری با پشتوانه طرح ها و برنامه های فرهنگی نیاز دارد، افزود: البته که حل مسائل و موضوعات اقتصادی و معیشتی، لازم و ضروری است ولی یک خلا بزرگ فرهنگی نیز در این رابطه محسوس است.
وی ادامه داد: در دهه های ۶۰ و ۷۰ شعار "فرزند کمتر، زندگی بهتر" در جامعه نهادینه شد و تاثیر مخربی بر روند رشد و جوانی جمعیت گذاشت از این رو باید شعار "فرزند بیشتر، زندگی شادتر" را با برنامه ریزی و پیوست های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، بعنوان مسیری مشخص دنبال کنیم.
عبداللهی بیان کرد: نخبگان و صاحب نظران حوزه های دینی، فرهنگی و اجتماعی کشور باید طرح ها و برنامه هایی در قالب نقشه راه با قابلیت اجرایی ارایه دهند.
وی با تاکید بر لزوم ارتقای کیفیت تولیدات صدا و سیما برای ترویج فرزندآوری، افزود: باید ساختار های فکری جامعه بر مبنای "فرزند بیشتر، زندگی بهتر"، ترویج و ترسیم مزایای زندگی در خانواده های پرجمعیت، تغییر یابد.
استاندار البرز گفت: در کنار بسترسازی فرهنگی باید تدابیر لازم برای حمایت های اقتصادی از خانواده های دارای چند فرزند در دستور کار قرار گیرد و در این راستا روند اجرای مصوبات و قوانین حمایتی مورد نظارت و ارزیابی قرار گیرد.
وی همچنین با ارایه طرحی از دبیر قرارگاه خواست که طی تعامل با اتحادیه املاک استان البرز با راه اندازی پویشی از ظرفیت دفاتر املاک استان جهت تهیه خانه برای خانواده های پرجمعیت و دارای چند فرزند اقدام کنند.
استاندار البرز، شناسایی خانواده های دارای چند فرزند و اولویت بندی برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی آنها بویژه در حوزه تامین مسکن را ضروری و از برنامه های مهم این قرارگاه دانست.
عبداللهی حضور فعال خیرین و مشارکت دفاتر املاک در این زمینه را بسیار موثر اعلام کرد و افزود: می توانیم دست در دست یکدیگر بدهیم و با اتحاد و انسجام، اهداف این قرارگاه را محقق کنیم.