اهواز- ایرنا- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان با تاکید بر اینکه طلاق می‌تواند منشاء آسیب‌های اجتماعی باشد گفت: مشاوران خانواده برای بازگرداندن اشتیاق زوجین به ادامه زندگی مشترک، تلاش کافی و علمی را انجام دهند و در کاهش آمار طلاق همکاری بیشتری را داشته باشند.

به گزارش ایرنا به نقل از دادگستری خوزستان ، علیرضا باوی دوشنبه در نشست با جمعی از مدیران مراکز مشاوره خانواده در محل دادگستری استان بیان کرد: مهم‌ترین هدف قانون‌گذار از الزام معرفی زوجین متقاضی طلاق به مراکز مشاوره، ایجاد فرصت برای برطرف شدن سوء تفاهم‌ها است و مشاوران خانواده باید در راستای تحکیم بنیاد خانواده و ایجاد صلح و آرامش بین زوجین تلاش کنند.

وی گفت: طلاق امری جایز و شرعی است اما باید به‌عنوان آخرین راه برای حل اختلافات در یک زندگی مشترک پیشنهاد شود.

رئیس شورای مشورتی و سیاستگذاری مراکز مشاوره استان خوزستان افزود: سامانه "تصمیم" جهت نوبت‌دهی اینترنتی درخواست طلاق توافقی از سوی سازمان بهزیستی راه‌اندازی شده است که در مدت ۴۵ روز و انجام حداقل پنج جلسه مشاوره برای زوجین برگزار می‌شود.

باوی افزود: در صورتی که نتیجه مشاوره‌های صورت گرفته منجر به سازش میان زوجین شود، پرونده بایگانی شده و در غیر این صورت، پرونده به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارجاع تا سایر مراحل طلاق انجام شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: مراکز مشاوره قبل از طلاق، زوجین را به ویژگی‌های مثبت فرد مقابل و اشتراکات میان آن‌ها متوجه کنند و از راهکارهای مختلف برای پایداری خانواده استفاده کنند.

طبق اعلام اداره کل ورزش و جوانان خوزستان ، یک چهارم ازدواج‌ها در خوزستان به طلاق ختم می‌شود.