به گزارش ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی با بیان اینکه در رصد و پایش منابع آب شرب و بهداشت شهر تبریز در فروردین امسال مشخص شد که آورد رودخانه نهند تبریز و حجم ذخیره سد کافی نیست، افزود: یکی از شهرهایی که پس از بررسی های وزارت نیرو مشخص شد به جهت کاهش بارش ها دچار کاهش ذخیره آب سد نهند شده شهر تبریز بود که تامین بخشی از آب شرب این شهر را بر عهده داشت.
وی ادامه داد: از این رو از اردیبهشت ماه در یک کار شبانه روزی و جهادی نسبت به اجرای پروژه های تامین و جابجایی توزیع آب از جنوب شهر به شمال شهر اقدام های لازم انجام و با به بهره برداری رسیدن پروژه های مذکور با وجود اینکه در هفته گذشته کمبودهایی در بخشی از شهر مشاهده می شد اما در حال حاضر توانستیم نگرانی قطع آب و افت فشار در بخش های شمالی و شرقی شهر تبریز را به نحو مطلوب مرتفع ساخته و آب پایدار را در شهر تامین کند.
معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری آبفای کشور از تبدیل تهدید ایجاد شده برای تبریز به یک فرصت خبر داد و گفت: اقدام های صورت گرفته پروژه ای سه ساله ظرف مدت کمتر از سه ماه آماده بهره برداری شده است.
وی با بیان اینکه نکته قابل تامل استفاده عمده شهروندان تبریزی از آب باکیفیت زرینه رود است، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه هر ساله وزارت نیرو، از پاییز سال گذشته با رصد و پایش همه شهرهای کشور و بررسی منابع و مصارف، میزان ناترازی آب در حوزه سطحی و زیر زمینی بررسی و نسبت به تدوین و تعریف پروژه های متعدد در قالب پروژه های تامین، توزیع و مصرف با رویکرد افزایش پایداری و تاب آوری شبکه و تامین آب شرب و بهداشت مردم کشور اقدام شده است.
امینی ادامه داد: لازم است از صبر و شکیبایی مردم شریف شهر تبریز در هفته های گذشته و همکاری ویژه آنان با وزارت نیرو تشکر کنم.