به گزارش به نقل از دفتر رسانه ای جریان حکمت ملی عراق، سید عمار حکیم امروز شنبه در پانزدهمین نشست سالانه «روز اسلامی مبارزه با خشونت علیه زنان» همچنین از پارلمانهای عربی و اسلامی خواست اقدامات لازم را برای ایجاد چارچوب مناسب برای اصطلاحات و مفاهیم لازم در این عرصه به نحوی که متناسب با عقیده و هویت مسلمانان باشد، انجام دهند و همچنین در عرصه دیپلماتیک برای تثبیت دیدگاه جهان اسلام در قبال این مسائل در سطح بینالمللی فعالیت کنند.
حکیم همچنین از نهادهای قانونگذار و اجرایی و قضائی نیز خواست که با جدیت برای مبارزه با انحرافات و نقشههایی که سرشت و فطرت بشری و نهاد خانواده مبتنی بر ازدواج مشروع میان مرد و زن را هدف قرار میدهد و در پی ترویج مفاهیم وارداتی در کشور هستند، تلاش کنند و به نهادهای بینالمللی بفهمانند که این روندهایی که آنان به رسمیت شناختهاند با قوانین و آداب و رسوم کشورهای اسلامی سازگار نیست و در این باره تحت هیچ فشاری قرار نگیرند.
وی تاکید کرد که وقتی موضع متحد و قاطع در این باره بگیریم، دیگران حد و مرزهای درهمآمیختگی و تبادل فرهنگی میان ملتها و کشورها را درمییابند و بسیاری کشورهای غیر اسلامی هم با موضع و مطالبه انسانی و فطری مشروع ما همسخن میشوند، به خصوص که بسیاری از کشورهای غیر اسلامی نیز با مفاهیم مربوط به انحراف جنسیتی و اخلاقی مخالفاند.
رهبر جریان حکمت ملی عراق بار دیگر بر ضرورت اجرای قانون زنان عراقی آسیبخورده و تصویب قوانین ضامن حقوق زن و حمایت از زنان در عرصههای اجتماعی و سیاسی برای تضمین همبستگی خانواده و جامعه در کنار حمایت از حقوق کودکان و سالخوردگان و معلولان تأکید کرد.
وی با اشاره به اینکه برگزاری نشست سالانه «روز اسلامی مبارزه با خشونت علیه زنان» در اول صفر، روز ورود زنان و مجروحان و اسیران اهل بیت پیامبر(ص) به شام و یادآور یک لحظه دردناک در تاریخ حادثه عاشوراست، ادامه داد: مسیر اسرای اهل بیت (ع) به رهبری قهرمان کربلا حضرت زینب کبری سلام الله علیها و نقش محوری آن حضرت در ادامه دادن مسیر عاشورا بیش از هر چیز بر جایگاه زن در اسلام و در مکتب اهل بیت علیهم السلام تأکید میکند.
رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که دین اسلام به وضوح بر تحقق برابری در ارزش انسانی و ایمانی زن در کنار مرد تأکید کرده است. وقتی از مبارزه با خشونت علیه زنان سخن میگوییم و بر حمایت از آنان و تأمین حقوقشان و تحقق عدالت میان زن و مرد در نقش مهم آنان در خانواده و در بافت اجتماعی سخن میگوییم، همواره بر ارزشها و هویت و فرهنگ دینی اسلامی پربار خود تأکید میکنیم که سرشار از این مفاهیم و حقوق و مسئولیتهاست.
حکیم اظهار داشت که ما با همه توان و با افتخار و پافشاری از حقوق و جایگاه و نقش زنان در چارچوب عقیده و هویت و اصول ثابت اسلامی و اجتماعی خود دفاع میکنیم و با همه نقشهها و مفاهیم وارداتی و انحرافی که زن را به یک کالای مصرفی تبدیل میکنند به شدت مخالفیم و در برابر آن میایستیم و آن را محکوم میکنیم.
وی تاکید کرد که مفاهیم و اصطلاحات تازهای که در سطح بینالمللی رواج پیدا میکنند به آن اندازه قابل قبول و مشروع خواهند بود که با هویت و عقیده و مبانی اصیل ما سازگار باشند و هر چیزی که از این حدود فراتر رود از جانب هر طرفی مطرح شده باشد از نظر ما غیر قابل قبول و مردود است.
دولت با کسانی قصد برهم زدن انتخابات عراق را دارند، برخورد کند
رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه سخنان خود به وضعیت سیاسی عراق اشاره کرد و گفت: در ماههای آینده در آستانه اجرای انتخابات شوراهای استانی هستیم و در این باره لازم میدانم بر نکاتی تأکید کنم.
حکیم ادامه داد: صندوق رأی راه حل مسالمتآمیز و گزینه امن و روش مؤثر برای تحقق هر تغییری در کشور است. شهروندان حق انتخاب دارند و بدون این راه حل مسالمتآمیز مسیری جز سرگشتگی و تفرقه و بلاتکلیفی در پیش نیست.
رهبر جریان حکمت ملی عراق از مردم عراق خواست که به ندای تحریم انتخابات یا به سخن کسانی که تأثیرگذاری انتخابات و نقش سرنوشتساز آن را کوچک می شمرند گوش ندهند و برای تحقق توازن مطلوب و انتخاب نماینده خود در دولت های محلی استانی در انتخابات شرکت کنند.
وی عنوان کرد که حضور شمار بالای احزاب و ائتلافهای انتخاباتی و رقابت آنان نشاندهنده سلامت روند سیاسی کشور است اما این بدون اراده شهروندان و مشارکت آگاهانه و مسئولانهشان در انتخاب صحیح کافی نخواهد بود.
حکیم از نخستوزیر و دولت عراق خواست که به روند حمایت از انتخابات و تلاش برای موفقیت آن در برابر هر کسی که در پی تعطیل کردن انتخابات یا تبدیل رقابت به نزاع برای تهدید امنیت و یکپارچگی عراق است بایستند.
رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که از یاد نبریم که صندوق رأی راه ثبات کشور و پیشبرنده هر روند تغییر درست و شایسته به نفع ملت است. لازم است که برای برخورد با کسانی که در پی بر هم زدن ثبات کشور و سوءاستفاده از جوانان از راه نشر اکاذیب و فریبکاری و دغلبازی و سرخورده ساختن و نادیده گرفتن واقعیتها هستند اقدام شود. امنیت جوانان و کشور خط قرمزی است که احدی حق عبور از آن را ندارد.