نوشهر - ایرنا - فرمانده نیروی انتظامی مازندران از آزادسازی پنج هزار و ۵۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی به ارزش ۲۷۰ میلیارد ریال در شهرستان رامسر خبر داد.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "حسن مفخمی شهرستانی" افزود : در پی کسب خبری مبنی بر محصور نمودن غیر قانونی و شروع به ساخت و ساز در بخش قابل توجهی از زمین های کشاورزی در مناطق جنگلی شهرستان رامسر، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی و انتظامی شهرستان رامسر پس از هماهنگی قضایی و حضور نمایندگان از اداره جهادکشاورزی استان مازندران نسبت به آزادسازی زمین های مذکور به متراژ پنج هزار و ۵۰۰ مترمربع در اراضی کشاورزی بصورت غیر قانونی تغییرکاربری داده شد، اقدام کردند.
فرمانده انتظامی استان مازندران با بیان این که در این عملیات تمام اراضی که تغییرکاربری داده شده بود رها سازی و به سازمان جهاد کشاورزی تحویل شد، تصریح کرد: ارزش زمین رها سازی شده برابر نظر کارشناسان ۲۷۰ میلیارد ریال برآورد شد.
سردار مفخمی شهرستانی" با اشاره به اینکه در این رابطه سه متهم پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند، اظهارداشت: حفظ بیت المال و اراضی ملی از دست متصرفین و سود جویان همواره در دستور کار پلیس قرار دارد و با متخلفان و متصرفان اراضی ملی برابر قانون و با قاطعیت برخورد می شود.

ساخت و سازهای خارج از ضوابط یا غیرمجاز در شهرهای گردشگرپذیر غرب مازندران مهمترین دغدغه اجتماعی اکنون منطقه بوده که باید برای رفع این معضل فراگیر تدابیر ویژه ای اتخاذ شود.

تخریب مرغوب ترین اراضی کشاورزی و تبدیل آن به ویلا سازی در خارج از بافت روستا ها و حریم شهرهای گردشگرپذیر این خطه غربی استان به ویژه رامسر از جمله پدیده هایی است که از چهار دهه گذشته به وفور در منطقه شاهد آن هستیم.

این معضل فراگیر در زمان حاضر به گفته کارشناسان امر اثرات مخربی نظیر تخریب سیمای کالبدی شهرها و روستاها، از بین رفتن منابع، تعرض به حریم رودخانه ها و سواحل و عرصه های طبیعی و در نهایت آلودگی زیست محیطی برجا گذاشته است.

شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر در غرب استان مازندران با وجود اینکه به عنوان یک شهرستان گردشگر پذیر در کشور و جهان معروف است، ولی کمتر از هفت هزار هکتار اراضی باغی و زراعی دارد که نزدیک به ۹ هزار بهره بردار مشغول فعالیت در بخش کشاورزی هستند.

این معضل فراگیر در زمان حاضر به گفته کارشناسان امر اثرات مخربی نظیر تخریب سیمای کالبدی شهرها و روستاها، از بین رفتن منابع، تعرض به حریم رودخانه ها و سواحل و عرصه های طبیعی و در نهایت آلودگی زیست محیطی برجا گذاشته است.