محمدرضا انصاری روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این آموزشها با هدف اشتغال مجدد مقرری بگیران و توانمندسازی و ارتقای مهارت این افراد ارائه میشود.
وی تصریح کرد: ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای به مشمولان بیمه بیکاری با هدف افزایش توانمندی های شغلی و بازگشت مجدد افراد بیکار شده به بازار کار بر اساس تقاضای واحدهای تولیدی انجام میشود.
انصاری گفت: شرکت در دوره های آموزش فنی و حرفه ای و دریافت گواهینامه مهارت از شرایط برقراری حقوق بیمه بیکاری کارگران است که از سوی شعب تامین اجتماعی استان مطابق تفاهم نامه کشوری به مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان معرفی می شوند.
وی با بیان اینکه کسب مهارت، مشمولین بیمه بیکاری را جهت ایجاد کسب و کار جدید یا ورود مجدد به بازار کار آماده میسازد، افزود: از آنجایی که دورههای فنی و حرفهای اشتغال محور است،مقرری بگیران پس از اتمام دوره های آموزشی و آزمونهای تعیین صلاحیت، از طریق مشاوره و هدایت شغلی به کار مجدد در زمینه مهارت های فرا گرفته دعوت میشوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان با بیان اینکه هدف اصلی آموزشهای فنی و حرفهای تربیت نیروی کار مورد نیاز بخشهای مختلف جامعه است، گفت: هدف از این آموزشها، افزایش توانایی های دانش، مهارت و قدرت درک افراد و انجام مطلوبتر کار در محدوده وظایف شغلی است.
وی تصریح کرد: آموزشهای فنی و حرفه ای به سبب انعطاف پذیری نشأت گرفته از خصیصههای بازار کار و اوضاع اقتصادی کشور و نیز به دلیل آموزش و ایجاد مهارتهای لازم در فراگیران نقش بسزایی در اشتغالزایی آنها دارد.
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹
زنجان - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی به مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به منظور ورود مجدد آنها به بازار کار ارائه شد.