قصرشیرین- ایرنا- استاندار دیاله عراق از تلاش شبانه روزی تمام نیروهای امنیتی و نیروهای بسیج مردمی برای تامین امنیت مسیر زائران اربعین از منذریه تا مقصد شهرهای زیارتی خبرداد و گفت: ما آمادگی کامل را برای خدمات رسانی به زوار داریم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «المثنی التمیمی» روز پنجشنبه در آیین آغاز خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی از مرز رسمی و بین المللی خسروی با حضور استاندار کرمانشاه و جمعی از مسوولان و فرماندهان نظامی ۲ استان کرمانشاه و دیاله عراق، افزود: ما بسیار خرسند و مفتخریم که در خدمت زائران هستیم و با تلاش ها و مجاهدت های صورت گرفته و با همکاری و تعامل بسیار خوب استاندار کرمانشاه و مسوولان این استان شاهد اقدام های مناسبی برای توسعه ی زیرساخت ها جهت تسهیل در تردد زوار هستیم.

وی اظهار کرد: با توافق های صورت گرفته و تلاش های انجام شده اکنون همکاری خوبی بین ۲ مرز خسروی و منذریه برای تردد زوار وجود دارد و ما ۲۴ ساعته در استان دیاله آماده پذیرش زائران ایرانی هستیم.

استاندار دیاله عراق از استقرار ده ها موکب برای خدمات رسانی به زوار از منذریه تا مسیر شهرهای مذهبی در استان دیاله با همکاری مردم این استان و همچنین پای کار بودن عوامل خدمات رسان ونیروهای امنیتی و نیروهای بسیج مردمی برای سلامت و امنیت زائران خبر داد.

التمیمی با بیان اینکه خوشحالیم بخشی از کاروان خدمتگزاری به زوار اربعین هستیم، گفت: استان دیاله ضربه های سختی را از داعش دید که با همکاری مجاهدان فی سبیل الله و شهدای جمهوری اسلامی و نیروهای مردمی توانستیم دستان داعش را از این منطقه کوتاه کنیم و در این راه مدیون خون شهدای جمهوری اسلامی و حشد الشعبی هستیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم این همکاری بین کرمانشاه و دیاله در آینده نیز بر دوام باشد، اضافه کرد: ما مدیون همه کسانی هستیم که این امنیت امروز را برای ما به ارمغان آورده اند و امیدواریم این دوستی و همکاری کنونی بین ۲ ملت ایران و عراق در آینده نیز برقرار باشد.

آیین افتتاح خدمات‌رسانی به زائران در مرز رسمی و بین‌المللی خسروی روز پنجشنبه با حضور استانداران کرمانشاه و دیاله، فرمانداران قصرشیرین، خانقین و گیلانغرب، فرماندهان نظامی و انتظامی سپاه و مرزبانی و مقامات ۲ طرف برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته ی مسوولان با توجه به توسعه زیر ساخت ها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینی ها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلی ترین و قدیمی ترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

برچسب‌ها