ساری - ایرنا - استاندار مازندران رویکرد جدی دولت مردمی سیزدهم را محرومیت زدایی و ایجاد زیرساخت‌های توسعه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته ذکرکرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی‌پور روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت که بی شک همسو با این سیاست دولت مردمی سیزدهم، از تمام امکانات و ظرفیتهای موجود به شکل مطلوب استفاده خواهد شد تا بتوانیم از اهداف از پیش تعیین شده در این بخش دست یابیم.

وی اجرای طرح توانمند سازی ۵۰۰ روستای مازندران را از جمله طرح های مهم در دست اقدام عنوان کرد و اظهار داشت:‌ لازمه دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده در این طرح، مشارکت همه جانبه همراه با ایفای نقش اساسی دستگاه‌های اجرایی و استفاده مناسب از ظرفیت‌های موجود است.

مقام عالی دولت در مازندران از توانمندسازی اقتصاد روستاها بعنوان یک طرح مغفول در برنامه ششم توسعه ذکرکرد و با بیان اینکه در کار مطالعاتی این طرح سه هزار روستا توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام شد اما در حوزه اجرایی هنوز اقدام موثری صورت نگرفت، اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته اکنون طرح توانمند سازی اقتصاد ۵۰۰ روستای شاخص مازندران در دستور کار قرارگر فته است و مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه استان را نیز دریافت کرده است.

حسینی‌پور از مشارکت تمام دستگاه‌های اجرایی در طرح توانمندسازی اقتصاد ۵۰۰ روستای استان خبرداد و گفت که با اجرای کامل و درست این طرح، روستاهای مازندران به طور اساسی متحول خواهند شد.

وی از آغاز عملیات اجرایی طرح توانمندسازی ۱۰۰ روستای مازندران در سالجاری خبر داد و افزود: با تمهیدات صورت گرفته، به هر روستا ۷۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص خواهد یافت تا زمینه عملیاتی کردن طرح توانمند سازی اقتصاد روستاهای استان فراهم شود.

استاندار مازندران، نقش شرکت‌های تعاونی را در راستای اجرای طرح توانمندسازی اقتصاد روستاها را بی‌بدیل توصیف کرد و با بیان اینکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، امکان واگذاری برخی طرح‌ها از جمله صنایع تبدیلی به بخش خصوصی نیز در راستای توانمندسازی اقتصاد روستاها وجود دارد، گفت: احداث صنایع تبدیلی از جمله طرح‌های مهم برای احیای روستاها و همچنین مهاجرت معکوس است.

حسینی‌پور با اشاره به اینکه طرح توانمندسازی اقتصاد ۵۰۰ روستای مازندران یک طرح جامع فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی است، افزود: بطور قطع با اجرای موفقیت آمیز این طرح، شاهد ایجاد تحول اساسی در روستاها خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران نیز در سخنانی خاطرنشان کرد: از محل جزء سه تبصره ۱۸، در سالجاری ۱۷ هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت در نظر گرفته شد و اولویت نخست این تسهیلات مربوط به اجرای طرح های توانمند سازی روستاهاست.
حسن خیریانپور از تهیه و تدوین برنامه ارتقای رشد اقتصادی در استان خبرداد و گفت: برنامه عملیاتی دستگاه ها برای ارتقای رشد اقتصادی تهیه و به آنها ابلاغ شد و مدیران باید مطابق با برنامه عملیاتی اقدام کنند.
وی میزان سهمیه در نظر گرفته شده برای ایجاد اشتغال در سالجاری در مازندران را ۴۹ هزار شغل عنوان کرد و گفت که برش شهرستانی و سهمیه هر دستگاه مشخص شد و مدیران باید ایجاد اشتغال را مورد توجه بیش از پیش قرار دهند.

وی با عنوان اینکه اشتغال ایجاد شده طی پارسال در مازندران از رشد ۱۱۸ درصدی برخوردار بود، از برگزاری رویداد ملی گردشگری در آینده نزدیک در بابلسر خبر داد و افزود: اتحادیه اوراسیا، کشورهای حاشیه دریای خزر و دیگر مسئولان ملی و استانی ازجمله مدعوین این رویداد ملی هستند.