محمدرضا انصاری روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزشهای مهارتی بدون محدودیت است و تلاش داریم تا همه اقشار و گروههای جامعه به تناسب نیاز و توانمندی خود از این آموزشها بهرهمند شوند.
وی تصریح کرد: افراد دارای معلولیت از هوش و ذکاوت بسیار بالایی برخوردار هستند و بهعنوان «سفیران مهارتی» الگویی برای سایر افراد محسوب میشوند؛ زیرا با غلبه بر محدودیتهایی خود، بسیار کارآمد ظاهر میشوند.
انصاری، یکی از مهمترین راهها برای توانبخشی معلولان و ارتقای منزلت اجتماعی این افراد را آموزشهای مهارتی به آنها ذکر کرد و گفت: آمادگی داریم تا این آموزشها را با همکاری دستگاه های مربوط از جمله بهزیستی به جامعه معلولان استان ارائه دهیم.
وی ایجاد باور در جامعه نسبت به توانمندی معلولان، کشف استعدادهای برتر حوزههای مهارتی بین معلولان، آگاهی بخشی به خانوادههای دارای معلول نسبت به امکان ارایه آموزش مهارتی به این گروه و افزایش خودباوری بین آنها را از مهمترین اهداف برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای دانست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان گفت: براساس تبصره ماده ۱۳ قانون حمایت از حقوق معلولان، کارفرمایانی که در استان معلولان را به کار گیرند، از حق بیمه سهم کارفرمایی معاف میشوند.
وی عنوان کرد: نیاز است مردم، مسئولان، مدیران و کارفرمایان با توجه به تواناییهای افراد دارای معلولیت، زمینه مشارکت آنها را در جامعه مانند دیگر افراد فراهم کنند.
در زمان حاضر ۲۱۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در استان فعالیت میکند که از این تعداد ۱۹۰ مورد مربوط به بخش بانوان است.
شمار آموزشگاه های آزاد فنی و حرفهای ۲ منظوره در استان ۴۸ مورد است و پارسال ۵۷ مورد صدور و تمدید کارت پروانه تاسیس آموزشگاه ها در استان انجام شد.