کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه اساتید دانشگاه موثرترین و بزرگترین تصمیم‌گیران جامعه هستند و آینده‌سازان کشور را تربیت می‌کنند، گفت: از این رو مهم است که اساتید در بحث روشنگری و جهاد تبیین با دانشجویان صحبت کنند و در راستای ایجاد امید و انگیزه در میان دانشجویان بیش از پیش تلاش نمایند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، «محمدنبی احمدی» در سومین جلسه شورای اداری دانشگاه رازی با اشاره به توطئه دشمنان انقلاب اسلامی برای ایجاد آشوب در کشور، افزود: دشمنان به دنبال حاکم کردن فرهنگ منحط غربی و رواج کشف حجاب در کشور هستند، آنها نمی‌خواهند که علم و پیشرفت در این کشور جریان داشته باشد و می‌خواهند که نگاه و اتکای دانشگاه‌های ما به خارج از کشور باشد.

وی در ادامه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه اداری مالی و منابع دانشگاه ارایه کرد و گفت: پرداخت معوقات همسان‌سازی، گرنت، معوقات و مابه‌التفاوت ۱۲ ماهه بند کاهشی، پرداخت ماهیانه حق التدریس اساتید از جمله اقداماتی بوده که در حوزه مالی صورت گرفته است.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه از آغاز عملیات ساخت خوابگاه متاهلی این دانشگاه خبر داد و افزود: در فاز اول ۶۸ واحد احداث خواهد شد، اجرای طرح جهش علمی بر مبنای عملکرد، تجهیز دانشکده شیمی، آزمایشگاه، بهسازی و ارتقاء خوابگاه‌ها از دیگر اقداماتی بوده است که با وجود مشکلات مالی در دانشگاه انجام شده است.

وی همچنین خواستار جدیت بیش از پیش مدیران و معاونان دانشگاه نسبت به میز خدمت شد و گفت: در هر یک از دانشکده‌ها به صورت دوره‌ای جلساتی برگزار شود و ضمن ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته، مسایل و مشکلات جاری دانشکده‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

رییس دانشگاه رازی، تکریم ارباب رجوع را تکلیف مدیران و کارکنان دانشگاه دانست و تاکید کرد: در آستانه شروع سال تحصیلی جدید قرار داریم، در این راستا خلاقیت و ابتکار و زیباسازی محیطی باید مورد توجه روسای دانشکده‌ها قرار گیرد.

احمدی همچنین با تسلیت ایام اربعین و آرزوی قبولی عزاداری‌ها و سوگواری‌های همه شیفتگان خاندان عصمت و طهارت (ع) اظهار داشت: براساس آمار اعلام شده از سوی مسوولان بیش از چهار میلیون نفر زائر از مرزهای کشورمان برای شرکت در مراسم اربعین حسینی راهی عراق شدند که جای بسی فخر و مباهات دارد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.