دکتر «محمدنبی احمدی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا؛ افزود: از این تعداد دانشجو؛ حدود ۲ هزار و ۹۰۰ نفر در مقطع کارشناسی، ۹۲۴ نفر کارشناسی ارشد، ۱۳۱ نفر دکترا، ۱۲۳ نفر دانشجوی مهمان، ۱۶۲ نفر از طریق آزمون و ۲۴ دانشجو موردی در سال تحصیلی جدید پذیرفته شده است.
وی گفت: دانشگاه رازی کرمانشاه در حال حاضر دارای ۱۷ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی است و از دانش و تخصص ۳۱ استاد، ۱۲۲ دانشیار، ۲۷۷ استادیار، ۱۳ مربی و جمعا ۴۴۳ عضو هیات علمی در ۵۷ گروه آموزشی بهره می گیرد.
احمدی تعداد دانشجویان دانشگاه رازی را حدود ۱۲هزار نفر در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفهای (عمومی) و دکترای تخصصی اعلام کرد.
دانشگاه رازی کرمانشاه ۲۲ بلوک خوابگاه برای دانشجویان دارد
رییس دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه این دانشگاه در مجموع ۲۲ بلوک خوابگاه فعال برای دانشجویان دارد، گفت: ۱۴ بلوک آن در طاق بستان؛ ۹ بلوک پسرانه در خوابگاه شهید اشرفی و پنج بلوک در قسمت دخترانه در خوابگاه کوثر است.
احمدی افزود: ۲ بلوک دخترانه و یک بلوک پسرانه در پردیس کشاورزی دانشگاه رازی و همچنین ۲ بلوک شهید بهشتی دخترانه و سه بلوک شهید مفتح پسرانه در فرهنگیان فاز ۲ است.
وی در پایان بیان داشت: امسال برای تعمیر و ارتقاء و زیباسازی محیطی خوابگاهها پنج میلیارد تومان هزینه شده است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.
با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکدهها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.
نظر شما