فرج قربانی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: طول مسیر اجرایی پروژه ۱۵ کیلومتر و در حدفاصل روستای نورآباد - سهراه سبزعلی واقع شده است.
وی میزان اعتبار تخصیصی طرح روکش حفاظتی آسفالت اسلاری سیل محور نورآباد را بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: هزینه اجرایی این پروژه از محل اعتبارات ملی - استانی تأمین شده است.
وی در خصوص بازه زمانی اجرای پروژه اظهار کرد: طرح روکش حفاظتی اسلاری سیل محور نورآباد، از ابتدای شهریورماه امسال آغاز شده که باتوجهبه روند اجرایی آن تا پایان مهرماه سال جاری تکمیل می شود و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
رییس اداره راههای روستایی اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان قم در خصوص اهداف و توجیه اجرایی طرح گفت: طی مطالعات میدانی صورتگرفته و متناسب با وضعیت رویه آسفالتی محور نورآباد بخش سلفچگان، اجرای طرح روکش حفاظتی اسلاری سیل در این محور عملیاتی شد.
وی عنوان کرد: صرفه اقتصادی، سرعت در اجرا، عدم آلودگیهای زیستمحیطی و غیره ازجمله مزایای اجرای این لایه حفاظتی در مقایسه با دیگر روکشهای آسفالتی است.
وی در خصوص مشخصات فنی لایه حفاظتی اسلاری سیل ادامه داد: محلول اسلاری سیل از مصالح خوب، دانهبندیشده، پیوسته، زبر، تمیز، فاقد آلودگی، آب، سیمان، قیر امولسیون و غیره تشکیل شده است.
قربانی اظهار داشت: این محلول حفاظتی آسفالت، توسط دستگاهی مخصوص که برای نخستی بار در داخل کشور ساخته شده است، بر سطوح آسفالتی پاشیده می شود و از نفوذ آب و اضمحلال و موزاییکی شدن آن جلوگیری میکند.
وی تاکید کرد: جهت بهرهوری حداکثری این لایه حفاظتی سطوح آسفالتی، ضروری است تا ۶ ساعت پس از اجرا از تردد خودرو بر روی آن ممانعت به عمل آید.
بخش خلجستان با وسعت یک هزار و ۱۰۰ کیلومترمربع در غرب و شمال غرب استان قم قرار دارد؛ این بخش دارای ۲ شهر دستجرد و قاهان است.