به گزارش خبرنگار ایرنا، "یونس آزادپور" روز جمعه در بازدید از منطقه خرگوشناب با اشاره به قانون شکنی برخی از کارخانجات شن و ماسه و اشخاص حقیقی و حقوقی در این منطقه، اظهار کرد: خرگوشناب یکی از مناطق ممنوعه سه گانه استان بوده و برداشت رودخانهای از آن ممنوع شده است اما با وجود مصوبات و اخطارهای قبلی باز هم شاهد قانون شکنی در این منطقه هستیم.
وی با تاکید بر لزوم چاره اندیشی برای حل این معضل، افزود: این منطقه بیش از این ظرفیت برداشت شن و ماسه ندارد بنابراین برداشتهای غیر مجاز از بستر رودخانه باید هرچه سریعتر متوقف شود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سلسله بیان کرد: اگر کارخانجات شن و ماسه ظرف مدت ۱۰ روز تجهیزات خود را جمع آوری نکنند با آنها به شدت برخورد قانونی می شود.
پلمب ۲ کارخانه برداشت شن و ماسه رودخانه ای
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سلسله نیز گفت: پنج کارخانه شن و ماسه در منطقه خرگوشناب وجود دارد که سه کارخانه از این تعداد رودخانه ای و ۲ کارخانه نیز کوهی است که ۲ کارخانه رودخانه ای به دلیل برداشت غیرمجاز و بیش از حد تا اطلاع ثانوی پلمب شده اند.
"محمد حسنوند" افزود: منطقه خرگوشناب در گذشته ها یکی از بهترین مناطق گردشگری شهرستان بوده است که به دلیل عدم رعایت موارد زیست محیطی، به یکی از کانون های دفع نخاله های ساختمانی تبدیل شده است.
وی با اشاره به دستور صریح دستگاه قضایی شهرستان برای جمع آوری این نخاله ها، بیان کرد: روز گذشته با محوریت محیط زیست و همکاری ادارات صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، امور آب، منابع طبیعی و شهرداری نسبت به پاکسازی منطقه از نخاله ها اقدام و مقرر شد ظرف مدت ۱۰ روز تمامی کارخانه های شن و ماسه نسبت به جمع آوری نخاله های موجود و پر کردن مناطق گود شده بر اثر برداشت بیش از حد اقدام نمایند.
وی افزود: با کارخانه های شن و ماسه ای که خارج از محدوده قانونی مشخص شده اقدام به برداشت نمایند برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا منطقه "خرگوشناب" یکی از مهمترین مناطق گردشگری شهرستان سلسله در سالیان گذشته بوده که از تنوع زیست محیطی و جانوری بسیار خوبی برخوردار است اما به علت واقع شدن سایت دفع زباله و واحدهای برداشت شن و ماسه، ضربه های زیست محیطی جبران ناپذیری به آن وارد شده است.