فاروق بصیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به استقبال مردم از خرید در نخستین روستابازار سنندج ایجاد دومین روستابازار هم جزو برنامه های تعاون روستایی قرار گرفت، اظهار کرد: زمین مورد نیاز توسط شهرداری برای اجرای این پروژه معرفی شده و توافقات اولیه هم در این رابطه انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه نخستین روستا بازار استان سال ۱۳۸۹ در سنندج ایجاد شد، اظهار کرد: این روستا بازار در ابتدا دارای ۴۵ غرفه بود و در سال ۱۳۹۳ با اجرای طرح توسعه آن به ۹۷ غرفه افزایش یافت.
معاون بازرگانی اتحادیه تعاونی های روستایی کردستان با اشاره به اینکه کالاهای اساسی مورد نیاز خانوار در این روستابازار موجود است، اضافه کرد: در زمان هایی که کمبود کالایی هم چون گوشت قرمز و سفید در بازار ایجاد شود این کالاها در روستا بازار با توجه به وجود غرفه اتحادیه دامداران برای عرضه وجود دارد.
بصیری با بیان اینکه بر روند توزیع و عرضه کالا در روستا بازار نظارت می شود، ادامه داد: قیمت گذاری کالاها در روستا بازار براساس فاکتور ارائه شده از سوی غرفه داران و با احتساب درصدی سود تعیین می شود و همه غرفهداران ملزم به درج قیمت بر روی کالاها هستند.
وی با اشاره به اینکه اجاره غرفه ها در سال جاری نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است، بیان کرد: اجاره غرفه ها از ۳۰ تا ۴۰ میلیون ریال است و از این نظر نسبت به مغازه های داخل شهر بسیار ارزان قیمت است و عرضه محصولات در آن هم توجیه اقتصادی لازم را دارد.
نخستین روستابازار سنندج در بلوار شهید بهشتی واقع شده است دومین روستا بازار هم قرار است در شهرک بهاران راهاندازی شود.