کرج - ایرنا - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با اشاره به بالا رفتن سن والدین شهدا و جانبازان گفت: روند درمان این عزیزان نیازمند انجام کارهای پژوهشی و مناسب است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «سلیمان رستمیان» روز دوشنبه در دوره آموزشی پزشکان پایش سلامت ایثارگران استان های البرز، قزوین و شهرستان های استان تهران که در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز برگزار شد، آموزش و پیشگیری را یکی از مهمترین فعالیت های بنیاد در چهارچوب برنامه عملیاتی دانست و افزود: این برنامه در همین راستا و باهدف ارتقای سطح سلامتی جامعه ایثارگری و آشنایی بیشتر پزشکان پایش سلامت با نیازمندی های جامعه ایثارگری در دوران سالمندی برگزار شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز اظهار کرد: بیشتر توجه بنیاد شهید و امور ایثارگران از گذشته در حوزه رسیدگی به موضوعات درمانی ایثارگران در بخش های مختلف بوده است و امروز کهولت سن و سالمندی ایثارگران سبب شده تا تلاش بیشتری در این حوزه صورت پذیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز برای درمان ایثارگران نیازمند کمک همه سیستم های درمانی، آموزشی و پزشکی هستیم، گفت: درگذشته پژوهش هایی در راستای درمان ایثارگران صورت گرفت که متاسفانه فرآیندهای درمانی طراحی شد ابتر باقی ماند و عملیات های پژوهشی عملیاتی نشد.

رستمیان با بیان اینکه امروز بیش از ۷۰درصد والدین به کهولت سن رسیده اند و میانگین سنی جانبازان هم ۵۸ سال است، افزود: روند رسیدن به سالمندی در افرادی که آسیب دیدگی جسمی دارند به دلیل مصرف داروهای متعدد یا عوارض جسمی به مراتب بیشتر از افراد عادی است، لذا این عزیزان نیازمند یکسری اقدامات درمانی به صورت خاص هستند.

دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان البرز بر لزوم برگزاری نشست های آموزشی تاکید کرد و گفت: برگزاری نشست های آموزشی قطعا بر اساس نیازهای جامعه هدف تعریف می شود و خروجی آن نیز باید در فرآیندهای درمانی ایثارگران بکارگیری شود و در نهایت موثر واقع شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با بیان اینکه امروز مشکلات زیادی در حوزه درمان ایثارگران داریم، تصریح کرد: ارتباطات و فرآیندهای درمانی باید به صورت علمی به سمتی حرکت کند که ما بتوانیم به ایثارگران کمک کنیم، امروز درمان ایثارگران باید با استفاده از امکانات به روز و روش های علمی مرتفع شود.

رستمیان در پایان بر اهمیت مراجعه پزشکان پایش به منازل ایثارگران اشاره کرد و گفت: حضور پزشکان پایش در منازل ایثارگران یک ارتباط موثر و تکریم است که درکنار آن کار درمانی هم صورت میگیرد. در این بخش هم با توجه به فرآیندهای درمانی مختلف و تخصص های متعدد نواقصی وجود دارد که باید با همفکری مرتفع شود.