محسن صیادی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۳۴ هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان خراسان رضوی انجام گرفته، ۲ هزار و ۳۹۰ مورد شکایت کتبی شامل هزار و ۸۵۰ شکایت کتبی حضوری در اتاق اصناف و ۵۴۰ شکایت ارسالی از اتحادیه های صنفی دریافت شده است که از این تعداد ۶۲۰ مورد پرونده تخلف به اداره تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی ارسال شده است.
وی ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی از مجموع پروندههای تخلف کتبی و حضوری دریافت شده، هزار و ۳۰۰ مورد پرونده جلب رضایت مشتری در خراسان رضوی انجام گرفت و ۲۳ میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال وجه به شاکیان بازگردانده شد.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی گفت: بیشترین تخلفات واحدهای صنفی مشهد در این بازه زمانی به ترتیب فراوانی، عدم درج نکردن قیمت با ۲ هزار و ۶۲۰ مورد، گرانفروشی با هزار و ۸۱۰ مورد، رعایت نکردن قوانین نظام صنفی با ۶۹۰ مورد، عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی با ۴۶۰ مورد، تقلب با ۳۴۰ مورد، عدم صدور صورتحساب با ۳۲۵ مورد، کم فروشی با ۲۲۵ مورد،حراج غیر قانونی با ۹۶ مورد و عرضه خارج از شبکه با ۶۲ مورد بوده است.
صیادی در خصوص آمار بازرسی از کالاهای اساسی افزود: در حوزه نان ۲ هزار و ۸۰۰ مورد بازرسی صورت گرفت که ۴۲۵ فقره فرم تخلف به ارزش ۱۳ میلیارد و ۸۹۰ میلیون ریال تشکیل شد همچنین در حوزه گوشت و مرغ ۲ هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی انجام شد که ۳۲۰ فقره فرم تخلف به ارزش ۲۶ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال شکل گرفت.
وی ادامه داد: همچنین در حوزه مواد غذایی سه هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی صورت گرفت که ۶۲۰ فقره فرم تخلف به ارزش ۲۸ میلیارد و ۲۵۳ میلیون ریال شکل گرفت و در حوزه میوه و سبزی چهار هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی انجام شد که ۴۷۶ فقره فرم تخلف با مبلغ ریالی تخلفات به ارزش ۱۶ میلیارد و ۷۶۲ میلیون ریال تشکیل شد.
به گزارش ایرنا، ۱۸۳ هزار و ۳۸۰ واحد صنفی تولیدی، توزیعی، خدماتی و خدمات فنی دارای جواز کسب و ۱۷ هزار و ۳۸۲ واحد صنفی فاقد جواز کسب در استان خراسان رضوی فعالیت می کنند.