حمید ملکی روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: بر این اساس در اختیار گذاشتن ناوگان حمل و نقل دانش آموزی به افراد فاقد گواهی صلاحیت و همچنین رانندگی در هنگام ارائه خدمات حمل و نقل به دانش آموزان بدون اخذ گواهی صلاحیت ممنوع است و با متخلفین مطابق مقررات و ضوابط مربوطه برخورد خواهد شد.
وی تصریح کرد: طبق آیین نامه اجرایی جدید حمل و نقل دانش آموزی به مدارس استان، فرآیند قرارداد حمل و نقل دانش آموزی بین اولیا و شرکتهای سرویس دهی با نظارت شهرداری منعقد شده است و در سامانه الکترونیکی متعلق به وزارت کشور (سپند) ثبت میشود.
ملکی با اشاره به اینکه طبق آیین نامه جدید مرجع صدور گواهی صلاحیت و رسیدگی به شکایات و تخلفات شرکتهای سرویسدهی و رانندگان خودروهای ناوگان حمل دانشآموزان شهرداری است، اضافه کرد: بر اساس این موضوع وضعیت تخلفات رانندگان در سال تحصیلی قبل توسط شهرداری از پلیس استعلام می شود که این ملاک صدور گواهی صلاحیت خواهد بود.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان زنجان اضافه کرد: همچنین در این آیین نامه پلیس راهنمایی و رانندگی هر ۶ ماه یک بار وضعیت تخلف از مقررات راهنمایی و رانندگی رانندگان خودروهای مدارس را به ادارات آموزش و پرورش و شهرداری و بخشداری محل اعلام خواهد کرد.
وی با توصیه به اولیا برای استفاده از سرویسهای مطمئن بیان کرد: انتظار این است خانوادههای از سرویسهای داری مجوز از شهرداری استفاده کنند، چرا که مسئولیت و عواقب سوء ناشی از به کارگیری هر نوع خودرو یا رانندهای که در چهارچوب ضوابط آییننامه ابلاغی نباشد متوجه شخص یا اشخاص به کار گیرنده خواهد بود.
ملکی با بیان اینکه طبق آئین نامه جدید مسئولین مدرسه حق دخالت در فرایند انتخاب سرویس مدارس را ندارند، اضافه کرد: به مدیران تاکید شده است که هرگونه عقد قرارداد با شرکتهای سرویس دهی یا رانندگان ممنوع است.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان زنجان درباره نرخ سرویس مدارس نیز گفت: طبق آئین نامه تعیین نرخ سرویس دانش آموزی به عهده شورای شهر محل است.