تهران- ایرنا- پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی فناوری اطلاعات و تکنولوژی نوین استانبول (imex ۲۰۲۳) که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برپا شده است، از امروز پنجشنبه ۲۳ شهریور در استانبول آغاز به کار کرد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در نمایشگاه بین‌المللی فناوری اطلاعات و تکنولوژی نوین استانبول که از امروز آغاز شده و تا ۲۶ شهریور ‌ماه ادامه خواهد داشت، ۱۳ شرکت دانش‌بنیان در قالب یک پاویون اختصاصی به عرضه محصولات و نمایش توانمندی‌های خود می‌پردازند.

اسامی شرکت‌های دانش‌بنیان و محصولات فناورانه‌ای که در این پاویون به نمایش درآمده است، به این شرح است:

افرا سرمایه دیجیتال (ازکی ‌وام)

«ازکی وام» به عنوان شاخه‌ مالی گروه سرمایه‌گذاری مکس و با پشتوانه‌ برند ازکی در حال فعالیت است. این کسب‌وکار به‌عنوان فعال حوزه‌ فین‌تک و لندتک، تلاش می‌کند ارتباط موثری را بین شرکت‌ها، سرمایه‌گذاران و مردم ایجاد کند. برآیند این همکاری دسترسی ساده‌تر به منابع مالی برای هر سه راس این پلتفرم سه‌وجهی است. این شرکت، نیازهای جامعه (مردم و کسب‌وکار) را در حوزه‌ خدمات اعتباری، مالی و بانکی با خلق راهکارهای نوین و مبتنی بر تکنولوژی تامین می‌کند.

کیف پول اعتباری، اتوماسیون بازاریابی مبتنی بر هوش مصنوعی، یادگیری عمیق، داده کاوی، وثیقه آنلاین و امتیازدهی اعتباری و حسابداری با اتصال به دفتر کل بانک‌ها، از جمله فناوری‌ها و محصولاتی است که این شرکت ارائه می‌دهد.

آرتا نوین

طراحی، ساخت و تولید تجهیزات و ابزار پیشرفته الکترونیکی، حوزه اصلی فعالیت شرکت «فناوران مدارپرداز آرتا نوین» است. این شرکت به دنبال شناسایی نیازهای فناورانه کشور در زمینه مکاترونیک، ابزار دقیق، هوش مصنوعی، مهندسی پزشکی و توانبخشی است.

آرتا نوین در زمینه تولید دستگاه هوشمند برای ثبت و نمایش میدان‌های مغناطیسی زمین (گرادیومتر)، برداشت‌های ژئوفیزیکی جهت به دست آوردن نقشه‌های مغناطیسی و مطالعات علوم زمین و همچنین جهت تشخیص تاسیسات زیر زمینی مانند لوله‌های انتقال،کابل‌ها و کانال‌ها فعالیت می‌کند. این فناوری برای اولین بار در کشور توسط این شرکت بومی‌سازی شده و تمامی فرآیندهای طراحی و تولید، ساخت داخل است.

بهپایا

«بهپایا» یک شرکت نرم‌افزاری دانش‌بنیان است که در حوزه توسعه محصولاتی در زمینه مانیتورینگ سیستم‌ها و خدمات برخط فعالیت می‌کند. اولین نسخه از سامانه مانیتورینگ «معین» توسط پژوهشگران این شرکت تولید و برای عرضه عمومی آماده شد.

سامانه معین با هدف هوشمندسازی مانیتورینگ خدمات طراحی و تولید شده و به دنبال ایجاد یکپارچگی در مانیتورینگ سطوح مختلف است. ایجاد یکپارچگی در مانیتورینگ سطوح مختلف، داده‌های لازم برای مانیتورینگ هوشمند خدمات یک کسب و کار را فراهم می‌کند. در حال حاضر سامانه معین امکان تعریف یک سامانه یکپارچه به صورت گرافی که نودهای آن اشیای از سطوح مختلف هستند را فراهم می‌کند. این امکان راهکار مناسبی برای تعریف یک خدمت یا سامانه کسب و کاری است که متشکل از اشیایی از سطوح مختلف است که در عملیاتی شدن آن خدمت دخیل هستند.

سپیتام سازه پویا

«سپیتام» توسط یک تیم متخصص در حوزه‌های مخابرات، الکترونیک و مدیریت تاسیس شد و به تدریج پایه‌های خود را در صنعت حفاظت و امنیت با تولید و تامین تجهیزات ارتباطی فیبر نوری و شبکه مستحکم کرد.

این شرکت با کسب فناوری‌های نوین در حوزه CCTV شکل گرفته و با بیش از یک دهه فعالیت مستمر، موفق به بومی‌سازی و تولید انواع مدیاکانورتر و همچنین سوییچ‌های صنعتی PoE شده است.

فیدار الکترونیک

شرکت بهینه فرآیند الکترونیک فیدار در راستای تأمین تجهیزات بهینه‌سازی مصرف انرژی از طریق تولید تجهیزات هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف انرژی و همچنین پایش این تجهیزات با استفاده از فناوری IoT شروع به کار کرد.

این شرکت بهینه فرآیند الکترونیک فیدار در زمینه طراحی و تولید سامانه‌های کنترل هوشمند گرمایش ساختمان فعالیت می‌کند.

وبکو امیرکبیرTop of Form

این شرکت در زمینه ساخت دستگاه تست رله فعالیت می‌کند. در سال ۱۳۹۲ قراردادی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ساخت تستر و رله ملی منعقد شد و بنا شد یک شرکت دانش‌بنیان تأسیس شده و تمامی فعالیت‌ها از جمله پژوهش، طراحی و نهایتاً ساخت دستگاه در آن شرکت انجام شود. اولین محصول AMT۱۰۵ در مهرماه سال ۱۳۹۴ تولید شد.

دستگاه AMT۱۰۵ تنها برای تست رله کاربرد ندارد و برای کاربردهای مختلفی مانند تست کلید، تستCT، تست ترانس و ... هم استفاده می‌شود. این دستگاه یک راه‌حل عمومی برای تست انواع رله‌ها و تجهیزات حفاظتی، ترانسفورماتورهای قدرت، جریانی، ولتاژی، ولتاژی-خازنی، کلیدهای قدرت کابل و سنسورهای حرارتی است.Bottom of Form

هادرون توان

این شرکت در حوزه تولید تجهیزات الکترونیکی کنترل صنعتی، نمایشگرهای صنعتی، محافظ‌های هوشمند خانگی، محصولات خاص الکترونیکی فعالیت می‌کند.

فراوید

تجربه طولانی و غنی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) باعث شده است که شرکت «فراوید» به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه تولید، مشاوره و خدمات تخصصی شناخته شود. فراوید طیف گسترده‌ای از محصولات و خدمات را که توسط صنایع، اپراتورهای زیرساخت، دولت و مشتریان عمومی اعمال می‌شود، ارائه می‌دهد.

آنتن‌های تلفن همراه، اسکنر سلولی، مودم و ONT و تکرارکننده‌های دیجیتال رادیویی از جمله محصولات این شرکت هستند.

دیدآب

این شرکت دانش‌بنیان در حوزه توسعه تکنولوژی‌های نوآورانه، از صنعت تبلیغات تا تجهیزات مدرن پزشکی فعالیت می‌کند. تونل صدا و هولوفن از جمله محصولات تولیدی این شرکت هستند.

هولوفن قابلیت پخش انواع ویدیو را به صورت سه‌بعدی و معلق در هوا دارد. تونل صدا نیز صوت را در یک جهت خاص انتشار می دهد، به این صورت که افرادی که در روبروی دستگاه قرار ندارند، قادر به شنیدن صدای در حال پخش نخواهند بود.

لیان گوهران

شرکت مهندسی «لیان گوهران» در زمینه اتوماسیون و هوشمندسازی، با هدف افزایش بازدهی تولید و سیستماتیک کردن مجموعه‌ها فعال است.

اتوماسیون صنعتی و اتوماسیون اداری، دو حوزه خدمات این شرکت هستند که به وسیله آنها، دستگاه‌ها و روند انجام کارها در مجموعه‌های تولیدی بررسی، بروزرسانی و برنامه‌نویسی آن انجام می‌شود.

بامداد

«دانش و فناوری بامداد»، شرکتی دانش‌بنیان است که با برگزاری بوت‌کمپ‌های برنامه‌نویسی، برنامه‌نویسان جونیور را آماده به کار و به سمت فعالیت در شغل مورد علاقه‌ خود هدایت می‌کند.

همچنین خدمات آموزشی سازمانی تخصصی را به سازمان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی در حوزه‌های «فناوری اطلاعات و برنامه‌نویسی»، «مدیریت، بازرگانی و امور مالی» و «امور اداری» با گواهینامه معتبر ارائه می‌دهد.

طراحی و توسعه نرم‌افزارهای آموزشی مانندLMS (Learning Management System)، TMS (Training Management System)، نرم‌افزار جامع برگزاری آزمون (آزمون‌های استخدامی) و آفتابگردان شایستگی (ارزیابی شایستگی مدیران و کارکنان) از دیگر فعالیت‌های این شرکت است.

فرد ایران

شرکت صنعتی «فرد ایران» به عنوان اولین تولیدکننده باسکول و سیستم‌های توزین در ایران فعالیت خود را در زمینه تولید انواع باسکول و سیستم‌های توزین آغاز کرد.

نرم‌افزار توزین، نمایشگر، سیستم توزین هوشمند، سیستم توزین تجاری، سیستم توزین سفارشی، باسکول جاده‌ای، فونداسیون باسکول و لودسل از جمله محصولات تولیدی این شرکت هستند.

دمیس

این شرکت در زمینه طراحی و پیاده‌سازی راهکارهای جامع بیمه‌های تجاری، راهکارهای سلامت الکترونیک و پرونده سلامت، سامانه‌های پردازشگر اسناد پزشکی و درمان بیمه تکمیلی، طراحی و توسعه نرم افزارهای سفارش مشتری، طراحی و توسعه سامانه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، مناسب‌سازی و استقرار سامانه‌های برنامه‌ریزی منابع سازمانی و طراحی و توسعه اپیلیکیشن‌های موبایل فعالیت می‌کند.

مجموعه‌ای از سامانه‌های نرم‌افزاری توسط خط تولید نرم‌افزار گروه دمیس با روش‌ها، ابزارها و تکنیک‌های مهندسی نرم‌افزار تولید شده است.