محمدرضا اوجاقلو روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: هر قطعه بین ۹۰ تا ۱۰۰ قبر دارد که تعداد ۷۵ قطعه از سال ۱۴۰۱ تاکنون احداث شده است.
وی اضافه کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در آرامستان، اجرای پیاده روسازی بین قبور و بین قطعهها، اجرای زیرسازی و آسفالت حدود ۱۰ هزار متر مربع و حمل خاک برای انجام زیرسازی بخش غربی این محل است.
سرپرست سازمان مدیریت آرامستانهای شهرداری زنجان اضافه کرد: انجام ۲۰ هزار مترمربع زیرسازی، اجرای مکانیزه یک هزار و ۵۰۰ تن آسفالت، خاکریزی و تسطیح بین قبور و خاکریزی حدود ۱۰ هزار تن پیرامون دیوار غربی نیز از سایر اقدامات انجام شده در آرامستان است.
اوجاقلو در ادامه به بحث تجهیز آرامستان به امکانات رفاهی نیز اشاره کرد و افزود: احداث ۲۰ چشمه سرویس بهداشتی، اجرای سردرب، اجرای دیوار پیش ساخته، اجرای جدول گذاری، خرید سنگ لحد و اجرای روشنایی از جمله این اقدامات است.
سرپرست سازمان مدیریت آرامستانهای شهرداری زنجان با بیان اینکه اعتبار پیشبینی شده برای آرامستان زنجان ۱۰ میلیارد تومان بوده که با افزایش عملیات عمرانی این رقم ۶.۵ میلیارد تومان دیگر هم افزایش یافته است، اضافه کرد: البته در کنار بودجه مصوب، عملیات عمرانی زیادی توسط اکیپهای امانی شهرداری انجام می شود که در بودجه لحاظ نشده است.
وی در ارتباط با محورهای برون شهری آرامستان نیز گفت: با توجه به اینکه این مناطق جزو محورهای برون شهری است، شهرداری در این باره تکلیفی ندارد، اما با توجه به مساله ترافیک در محور آرامستان مقرر شده اداره کل راه و شهرسازی نسبت به اجرای اصلاحات لازم در محل تلاقی این محور با کمربندی شمالی شهر اقدام کند.
اوجاقلو تصریح کرد: البته با توجه به ساخت محور شهیدان کریمی تا خروجی شهر انجام مطالعات فاز دوم برای اجرای تقاطع غیر همسطح توسط قرارگاه خاتم در حال انجام است.