به گزارش خبرنگار ایرنا، آزاده امینیان روز دوشنبه در نشست با شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر دامغان افزود: اختصاص زمین برای احداث کتابخانه استاندارد در دامغان تسریع شود.
رییس اداره کتابخانههای عمومی دامغان با اشاره به ضرورت تعیین تکلیف زمین جدید برای ساخت کتابخانه عمومی استاندارد در این شهر، افزود: یکی از راهکارهای جذب علاقهمندان به مطالعه و کتابخوانی مهیاکردن فضای مناسب است.
وی گفت: یکی از عوامل بسیار مهم در جذب کتابخوانان به کتابخانههای عمومی زیبایی فضای آن همچنین استاندارد بودن کتابخانه عمومی است، بنابراین باید تعیین زمینی مناسب در منطقهای مناسب موردتوجه ویژه قرار گیرد.
وی با اشاره به تراکم جمعیت در شهرستان دامغان، ایجاد کتابخانه استاندارد برای شهرستان را ضروری دانست و بیان کرد: اگر زمینی با موقعیت مکانی مناسب جانمایی شود، اداره کتابخانههای عمومی میتواند با کمک خیر نیکاندیشی که برای ساخت آن اعلام آمادگی کرده است، برای تأمین مابقی اعتبار مورد نیاز از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان پیگیری کند.
وی با بیان اینکه ساخت کتابخانه استاندارد درخواست مردم دامغان و تأکید امامجمعه، فرماندار و نماینده مجلس شورای اسلامی این شهر است، کمبود زیربنای کتابخانههای عمومی را از یکی از مشکلات این حوزه در شهر عنوان کرد و افزود: با ساخت کتابخانه جدید و همچنین راهاندازی کتابخانههای مشارکتی میتوان این مشکل را برطرف کرد.
رییس اداره کتابخانههای عمومی دامغان خاطرنشان کرد: در حال حاضر این شهرستان دارای ۱۰ باب کتابخانه عمومی نهادی و ۲ کتابخانه عمومی مشارکتی است و حدود۶ هزار و ۲۰۰ نفر در این کتابخانهها عضویت دارند.
این نشست بر اساس بند هشت صورتجلسه جلسه ۲۱۷ شورای اسلامی شهر دامغان، در خصوص حل مشکل زمین، برای ساخت کتابخانه مرکزی در این شهر تشکیل شد و پس از پیشنهاد و بررسی چند قطعه زمین در نقاط مختلف شهر و تبادلنظر نمایندگان ادارههای راه و شهرسازی، اوقاف و امور خیریه، شهرداری و شورای اسلامی شهر و سایر نهادها، در نهایت، زمین بلوار جمهوری بهعنوان زمینی با موقعیت مکانی مناسب به اداره کتابخانههای عمومی برای بررسیهای بعدی و سایر اقدامات لازم پیشنهاد شد.
مصطفی عصاری شهردار شهر دامغان، رضا زارع زاده رییس شورای شهر دامغان، حسن قادری، رییس شورای اسلامی شهرستان دامغان، علیرضا سلطانیه، نماینده اداره راه و شهرسازی و جمعی از اعضای شورای اسلامی این شهر در این نشست حضور داشتند.
استان سمنان ۷۵ کتابخانه عمومی دارد و حدود ۹۵ درصد روستاهای دارای جمعیت بالای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در استان دارای کتابخانه عمومی هستند.