به گزارش خبرنگار ایرنا، روحالله سلگی در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) کمیته امداد و بهزیستی استان دغدغههای معیشتی و آسیب های اجتماعی دانش آموزان را مرتفع خواهد کرد.
وی با بیان اینکه برای تحقق این امر از ظرفیت خیرین هم استفاده میشود، تاکید کرد: تمام تلاش ما آن است که دانش آموزان با خیالی آسوده سال تحصیلی جدید را آغاز و در کلاس درس حاضر شوند.
وی اضافه کرد: دشمن در حال جنگ رسانهای با ملت بزرگ ایران است که این جنگ ماهیت فرهنگی با ابزار رسانه در حال انجام است.
وی با بیان اینکه دشمن درصدد است در این جنگ آموزش و پرورش ما را مخدوش کند، گفت: معلمان ما باید حافظ فرهنگ دانشآموزان ما باشند.
سلگی با بیان اینکه آموزش و پرورش مازندران دارای متولیان دینداری است، اظهار داشت: این دلسوزان تلاش میکنند تا فرزندان شایسته این سرزمین را به درستی تعلیم دهند.
معاون سیاسی؛ امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران افزود: دشمن در تلاش است هویت ملی و دینی ما را از بین ببرد اما این توطئه آنها هم خنثی خواهد شد و دانش آموزان ما با جدیت به تعلیم و آموزش خود می پردازند.
هزار معلم و مربی در آموزش و پرورش مازندران آماده آغاز سال تحصیلی جدید هستند
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز گفت: از پنج هزار و ۳۰۰ معلمی که امسال بازنشسته میشوند، ۲ هزار نفرشان به ادامه همکاری توافق کردند که این امر سبب جبران کمبود معلم شده است.
حسین کمالی افزود: پیشبینیهای لازم برای شروع تحصیلات جدید اندیشیده شده است تا دانش آموزان و والدین بدون دغدغه باشند.
وی با بیان اینکه امسال ۲۲ هزار معلم و مربی در آموزش و پرورش مازندران آماده آغاز سال تحصیلی جدید هستند، بیان داشت: ۵۳۶ هزار دانش آموز ثبتنام شدند که وارد ۱۷هزار و ۹۰۰ کلاس درس میشوند.
وی با اشاره به اضافه شدن حدود یکهزار و ۲۰۰ معلم جدیدی که امسال در تربیت معلم فارغالتحصیل شدند و وارد مدارس استان شدند، بیان داشت: خرید خدمات معلمان نیز از دیگر طرحهای کمبود احتمالی معلمان است.
کمالی به افتتاح ۲۸ طرح آموزشی و تربیتی با ۱۵۲ کلاس درس همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: نهضت ساخت مدرسه در این دولت شتاب گرفته است.
وی به تراکم جمعیتی دانش آموزان در بعضی از مدارس شهری و روستایی مازندران اشاره کرد و ادامه داد: بازمانده از تحصیل در مازندران بسیار کم است، البته ۱۶ دلیل در بازمانده از تحصیل وجود دارد.
وی با بیان اینکه ۸۵ درصد کتب درسی ثبت شده در سامانه از وزارت آموزش و پرورش تحویل و در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است، تصریح کرد: ساماندهی سرویس دانش آموزان به عنوان دغدغه جدی تا حدود زیادی حل و فصل شد.
وی افزود: امسال با مشارکت و همکاری دانش آموزان و والدین یک سوم مدرسه استان با هدف ترویج شادابی رنگ آمیزی شده است.
کمالی با اشاره به اینکه طبق مصوبه امسال آموزش و پرورش به صورت مستقیم مسوولیتی در جابجایی دانش آموزان ندارد، گفت: فرمانداری و شهرداری ها پای کار آمدند که باید نظارت بیشتری در این خصوص داشته باشند.
انتقاد مدیر کل آموزش و پرورش مازندران نسبت به بیتوجهی ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی این استان
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران نسبت به بیتوجهی ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی در مرکز استان انتقاد کرد و گفت: طبق قانون و مصوبه پرداخت هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی مرکز استان بر عهده شهرداریها و دیگر دستگاه اجرایی است.
کمالی سهل انگاری در این خصوص را پذیرفتنی ندانست و گفت: احکام رتبهبندی معلمان در مازندران نیز در حال صدور است.
وی مدیران مدارس را محور توسعه آموزش و پرورش توصیف کرد و اضافه کرد: پایش و نظارت مدیران مدارس همواره انجام میشود.
کمالی با اظهار اینکه کسب رتبه فرهنگی، آموزشی، هنری و تربیتی، آموزش و پرورش مازندران را ممتاز دانست و افزود: با حضور دانش آموزان استان در المپیادها، رشد ۴۰ درصدی کسب رتبه را داریم.
وی به توسعه متوازن شاخههای فنی و حرفهای و هنرستان در استان مازندران اشاره کرد و گفت: در همین راستا با کمک یکی از خیران بابلی چهار مدرسه هنرستان با یک هزار میلیارد ریال در استان ساخته خواهد شد.