به گزارش ایرنا، عصر امروز "الهه منصوریان" در دیدار نیمه نهایی وزن ۵۲ کیلوگرم ووشو زنان در بخش ساندا با ناکاوت حریف خود به فینال رقابت های آسیایی هانگژو 2023 راه یافت و امید اصفهان برای کسب هجدهمین طلای استان در مسابقات آسیایی را زنده کرد.
امروز در ادامه پیکارهای روز چهارم ووشو بازیهای آسیایی ۲۰۲۳ هانگژو، "زهرا کیانی" ووشو کار اصفهانی تیم ملی کشورمان در بسته "جینشو-چیانگشو" به مصاف حریفان خود رفت و با عملکردی درخشان و با نمره ۱۹.۴۳۶ به مدال نقره تالو بازیهای آسیایی ۲۰۲۳ هانگژو دست یافت و از مدال طلا محروم شد.
شهربانو منصوریان خواهر "الهه منصوریان" که از امید های طلای اصفهان در هانگژو بود، امروز در دیدار نیمه نهایی وزن 60- کیلوگرم ساندا مقابل نماینده چین شکست خورد و به مدال برنز رسید.
پیش از این نیز "مرجان سلحشوری" پومسهکار اصفهانی، در مرحله نیمه نهایی رقابتهای آسیایی هانگژو مقابل "نیاوا" از ژاپن شکست خورد و مدال برنز بازیهای آسیایی هانگژو را کسب کرد.
طلایی های اصفهان در مسابقات آسیایی
اولین مدال طلای اصفهان در بازی های آسیایی را داریوش ذاکری در سال ۱۳۴۹ با کسب مدال طلای کُشتی آزاد بازیهای آسیایی ۱۹۷۰ بانکوک در وزن ۹۰ کیلوگرم بدست آورد و عنوان نخستین طلایی ورزش اصفهان در مسابقات آسیایی را بدست آورد.
گیتی محبان و مریم آچاک هر ۲ از اصفهان اولین بانوان طلایی ورزش ایران در بازیهایی آسیایی بودند که موفق به کسب مدال طلای شمشیربازی اسلحه فلوره در بازی های آسیایی ۱۹۷۴ تهران شدند و هاشم قنبری نیز در این دوره از مسابقات در وزن ۷۴ کیلوگرم کُشتی فرنگی قهرمان مسابقات آسیایی شد و طلا گرفت.
مرتضی شریعت و داریوش موحدی نیز به همراه تیم واترپلو در مسابقات ۱۹۷۴ تهران به قهرمانی رسیدند و این ۲ نفر اولین نفرات اعزامی از استان اصفهان به مسابقات آسیایی هستند که در یک ورزش گروهی صاحب گردن آویز طلا شدند.
پس از مسایقات آسیایی ۱۹۷۴، اصفهان برای سالها از کسب مدال طلا در بازی های آسیایی دور ماند. در بازی های آسیایی ۲۰۰۲ پوسان کره جنوبی هرچند ورزشکاران اصفهانی در بخش انفرادی به مدالی نرسیدند اما تیم ملی امید بر سکوی قهرمانی این رقابت ها ایستاد که محرم نویدکیا و حمید عزیزاده در آن زمان از ارکان اصلی این تیم بودند.
رویاییترین نتیجه برای ورزش اصفهان در بازیهای آسیایی ۲۰۱۰ "اینچئون" اتفاق افتاد و در این رقابت ها نمایندگان استان با کسب چهار مدال طلا شگفتی آفریدند، علیرضا نصرآزادانی در تکواندو، خدیجه آزادپور در ووشو، احمدرضا طالبیان در قایقرانی و سجاد مرادی در دوی ۸۰۰ متر، چهار ورزشکار اعزامی استان بودند که مدال طلا به گردن آن ها آویخته شد.
در بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ گوانگجو نتایج درخشان "اینچئون" برای ورزش اصفهان تکرار نشد و تنها طلای اصفهان در رشته تیمی به مدال طلای امیر غفور در والیبال اختصاص داشت و دست اصفهانی ها از مدال طلا در ورزش های انفرادی خالی ماند.
در هجدهمین دوره بازیهای آسیایی به میزبانی "پالمبانگ" و "جاکارتا" در سال 2018، امیر غفور و محمدجواد معنوینژاد از اعضای اصفهانی تیم ملی والیبال در مسابقات آسیایی بودند که در پایان تیم ملی والیبال ایران در فینال بازیهای آسیایی اندونزی به مصاف کرهجنوبی رفت و توانست با نتیجه ۳ بر صفر حریف خود را شکست داده و به مدال طلا برسد.
تیم ملی کَبدی بانوان ایران نیز که رؤیا داودیان و سمیرا عطاردیان ۲ عضو اصفهانی از ۱۲ دعوتشده به تیم ملی را در اختیار داشت موفق شد با یک نتیجه عالی و شکست تیم ملی کَبدی بانوان هند به عنوان قهرمانی مسابقات آسیایی برسد و نشان طلا را از آن خود کرد.
سهراب مُرادی نیز در وزنه برداری و در دسته ۹۴ کیلوگرم با ثبت رکورد ۴۱۰ کیلوگرم در مجموع به نشان طلای مسابقات آسیایی جاکارتا رسید.
مردم دیار نصف جهان امیدوارند فردا "الهه منصوریان" نیز مدال طلای ووشو در بخش ساندا را بدست آورد و آغاز کننده مسیر کسب طلا برای ورزشکاران استان در این رقابت ها باشد.
به گزارش ایرنا، "بازیهای آسیایی هانگژو" که از اول مهرماه بصورت رسمی با برگزاری مراسم افتتاحیه آغاز شد و استان اصفهان با ۵۴ نماینده به عنوان ورزشکار، مربی و داور در این رویداد قارهای حضور پُررنگی دارد.
۵۴ نفر اعزامی به نوزدهمین دوره بازی های آسیایی از استان اصفهان شامل ۲۲ ورزشکار زن، ۲۱ ورزشکار مرد، ۶ مربی و پنج داور است.
ورزشکاران اصفهانی شرکت کننده در "بازیهای آسیایی هانگژو" در قسمت مردان در ۱۶ رشته و در قسمت زنان در ۱۴ رشته ورزشی پا به عرصه رقابتها میگذارند.