رحیم خردمند روز جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۳۸ اثر تاریخی گچساران در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده که می تواند ظرفیت خوبی برای سرمایه گذاری، اشتغال و توسعه اقتصادی از طریق جذب جهانگردان و ایرانگردان در این منطقه باشد.
وی بیان کرد: هم اکنون ۱۰۰ اثر تاریخی به ثبت نرسیده در فهرست آثار ملی در این شهرستان وجود دارد.
خردمند اظهار کرد: بیشتر آثار تاریخی در این شهرستان مربوط به دوره های اسلامی، صفوی و ساسانی است.
وی تصریح کرد: چهارطاقه خیرآباد، کوشک گدنگون، گنبد لیشتر، پل ساسانی خیرآباد ، کاروان سرای خان عوض لیشتر از مهمترین آثار این شهرستان که در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گچساران گفت: مرمت اثر تاریخی کوشک گدنگون در این شهرستان امسال با اعتباری بیش از ۲ میلیاردو ۵۰۰ میلیون ریال انجام شد.
وی افزود: هم اکنون مرمت پل ساسانی خیرآباد واقع در دهستان لیشتر با اعتباری بیش از هفت میلیارد ریال و پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در حال انجام است.
خردمند تصریح کرد: در سال گذشته بیش از یک میلیاردو ۹۰۰ میلیون ریال اعتبار برای ساماندهی اردوگاه دشتک دیل و مرکز اطلاع رسانی گچساران هزینه شد.
برای نگهداری آثار تاریخی گچساران اعتبارات دولتی جوابگو نیست
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گچساران گفت: برای نگهداری آثار تاریخی گچساران اعتبارات دولتی جوابگو نیست می طلبد نهادها، سازمان ها، گروه های مردم نهاد همکاری لازم را داشته باشند.
وی بیان کرد: این اداره برای حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی نقش بزرگی را بر عهده دارد و هم اکنون نیازمند کمک و یاری تشکل های مردم نهاد برای حفظ بناهای تاریخی هستیم.
خردمند تصریح کرد: به مناسبت هفته گردشگری نشستی با فعالان حوزه گردشگری تشکیل و در این زمینه مشکلات بررسی و بر خدمات مناسب به گردشگران و معرفی مکان های گردشگری تاکید شد.
پنج الی ۱۱ مهر ماه در ایران به عنوان 'هفته گردشگری' نامگذاری شده است.