به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، سیدعلی مهاجر در نشست اعضای ستاد پشتیبانی و حمایت از گروههای جهادی و بسیج سازندگی استان، از مسوولان سپاه نینوا گلستان به خاطر فراهم آوردن زمینه فعالیت گروههای جهادی در کنار دستگاههای اجرایی استان قدردانی کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که بسیجیان همواره جلوتر از مسوولان برای رفع محرومیت پا به کار بوده، باید تلاش شود تا هم افزایی بین مدیران دستگاههای اجرای و نهادها و مسوولان گروههای جهادی برای آسان سازی رفع محرومیت ها در شهرستانهای تابعه بیشتر صورت گیرد.
مهاجر گفت: از سال گذشته ستاد پشتیبانی و حمایت از گروههای جهادی و بسیج سازندگی در استان گلستان تشکیل و کمیتههای زیر مجموعه آن از جمله پشتیبانی، اقتصادی و اشتغال و اجتماعی فعال و آماده بهره گیری در ارایه خدمات شد.
وی ادامه داد: علاوه بر این، هیات اندیشه ورز متشکل از ۱۵ عضو گروه جهادی در استان راهاندازی شده تا هم افزایی بین گروههای جهادی و مسوولان دستگاههای اجرایی و نهادها تقویت شود و تاکنون این هیات، تلاش خیلی خوبی را از خود به جا گذاشته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان افزود: قدردان فعالیت گروههای جهادی برای مشارکت دادن به دستگاههای اجرایی و نهادها در استان هستیم چون معتقدیم که هرجا که از این ظرفیت استفاده شده، مسایل و مشکلات آن با شتاب بیشتری حل و امید آفرینی نزد ساکنان آن مناطق دوچندان شده است.
به گفته سردار علی ملکشاهکویی فرمانده سپاه نینوا استان گلستان، حدود سه هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در استان سازماندهی شده و این افراد داوطلبانه به ساکنان در مناطق محروم در بخشهای مختلف خدمترسانی میکنند.
فعالیت جهادگران گروههای جهادی از فرامین رهبر معظم انقلاب نشات میگیرد و در لبیک به امر ولی خود تمام قد در مسائل ورود میکنند و سفیران خدمت بیمنت هستند.
استان گلستان مطابق سرشماری و نفوس مسکن سال ۱۳۹۵، دارای یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف بوده که در کنار هم به صورت مسالمت آمیز زندگی می کنند که اقتصاد اصلی آن ها بر پایه کشاورزی استوار است.