به گزارش روز جمعه ایرنا، «آلون بن دیوید» تحلیلگر امور نظامی رژیم صهیونیستی در گفت وگو با روزنمامه «معاریو» در این باره گفته است: اجازه دادن به عربستان سعودی برای غنی سازی اورانیوم در خاک خود در چارچوب توافق عادی سازی روابط، برای ما یک کابوس را به همراه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: در سرویس اطلاعات (رژیم صهیونیستی) یک اجماع نظر وجود دارد که اسرائیل نمیتواند در کنار عربستان سعودی به عنوان کشوری برخوردار از تسلیحات هستهای زندگی کند.
بن دیوید نیز مانند مقامات رژیم صهیونیستی در تلاش برای غیرمسالمت آمیز جلوه دادن برنامه هسته ای مسالمت آمیز جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: قانونی کردن غنیسازی اورانیوم در عربستان سعودی بهانهای برای ایران خواهد بود، چراکه اگر سعودیها اجازه چنین کاری داشته باشند، چرا باید ایرانیها را از غنیسازی اورانیوم منع شوند؟
به گزارش ایرنا، با شروع به حرکت قطار سازش میان امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی، تبلیغات سیاسی شدیدی از سوی رسانه های آمریکایی – غربی – صهیونیستی و بعضا عربی به راه افتاد که بسیاری از کشورهای عربی از جمله عربستان به این قطار خواهند پیوست، اما با گذشت سه سال از این رویداد، فقط دو کشور آفریقایی مغرب و سودان به این قطار پیوستند و دیگر هیچ کشوری سوار آن نشد، اما سفر اخیر دو هیات صهیونیستی به عربستان، اما و اگرهایی را در اذهان کارشناسان و تحلیلگران منطقه و حتی عربستانی ایجاد کرده است.
پیشتر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفته بود: بر این باورم که امکان توافق صلح با عربستان با همکاری جو بایدن وجود دارد.
این در حالی است که «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی چهارشنبه گذشته در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» آمریکا شرط عادیسازی روابط با تل آویو را تحقق اهداف فلسطینیان دانست و گفت: مسئله فلسطین برای عادی سازی روابط با (رژیم) اسرائیل مهم است.
کارشناسان پیش بینی میکنند که موضوع برقراری روابط تل آویو با ریاض که نتانیاهو دنبال می کند، باعث گستردهتر شدن تنش و اختلاف در درون کابینه او شود.
نتانیاهو همه تقلای خود را برای بازار گرمی روند سازش و دستیابی به توافق برای برقراری روابط با عربستان انجام می دهد تا آن را به عنوان یک دستاورد مطرح کرده تا شاید بتواند خود را از بحران شدید داخلی گرفتار شده در آن، نجات دهد.