به گزارش خبرنگار ایرنا، علی باستین روز یکشنبه در نشست با رایزنان بازرگانی ایران در کشورهای مختلف اظهار کرد: در استان بوشهر ظرفیت زیادی برای تولید خرما وجود دارد که به تناسب این ظرفیت باید بازار فروش و صادرات مناسب برای این محصول فراهم شد.
وی بیان کرد: بوشهر یکی از ۶ استان خرماخیز کشور است که میز ملی خرمای استان بوشهر حل مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان به صورت اولویت دنبال می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر تصریح کرد: از خرما تولیدی استان بوشهر ۲۰ درصد آن به میزان ۳۰ هزار تن و بیش از ۹۰ درصد تولید میگو پرورشی استان به خارج کشور صادر می شود.
باستین با تاکید بر ضرورت توسعه صادرات محصولات تولیدی استان بوشهر اظهار کرد: با برنامهریزی انجام شده شرایطی فراهم شده تا صادرات محصولات این استان روند افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: بوشهر همچنین از استانهای شاخص از حیث ذخایر معدنی است به نحوی که ۶ درصد ذخایر معدنی کشور در این استان قرار دارد.
باستین افزود: از رایزنان بازرگانی انتظار می رود در معرفی و فراهم شدن صادرات مواد معدنی استان بوشهر به کشورهای مختلف از جمله آفریقای جنوبی اهتمام ویژه داشته باشند.
وی افزود: راهاندازی مرکز تجاری در کشورهای قطب اقتصادی و صادراتی در راستای ایجاد نمایشگاه، فروشگاه و معرفی توانمندی حوزه تولید و صادرات یک امر مهم و ضروری است که تاکنون این مهم در قطر و روسیه محقق شده و باید به سایر کشورها تعمیم داده شود.
باستین اظهار کرد: رفع چالشهای بازرگانان و فعالان اقتصادی از رسالتهای راهبردی رایزنان بازرگانی است که با نقش آفرینی موثر در این عرصه صادرات کشور به میزان قابل توجهی افزایش پیدا میکند.