به کزارش ایرنا، ناصر قربانیان روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در این مرحله تعداد مشخصی از انواع تولیدات تراکتورسازی به کشاورزان، واحدهای تولیدی صنایع کشاورزی و مجموعه های که نیاز به تولیدات تراکتورسازی داشته باشند عرصه می شود.
وی با تاکید بر محدود بودن ظرفیت و منتفی شدن ثبت نام با تکمیل ظرفیت اضافه کرد: در زمان آماده تحویل شدن محصول، دعوتنامه جهت واریز باقیمانده بها صادر و برای ادامه روند، خریدار می باید مبلغ مذکور را پرداخت کند.
قربانیان با اشاره به اینکه در این مرحله از فروش با همکاری وزارت جهادکشاورزی ضریب، مکانیزاسیون استان ها استحصال و براساس میزان این ضرایب سهمیه استانی برای عرضه تراکتور در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه ضریب مکانیزاسیون در برخی از استان ها از نسبت بالایی برخوردار است و در تعدادی نیز مکانیزاسیون کشاورزی وضعیت مناسبی ندارد، برای توازن بخشی به ضریب مکانیزاسیون کشور و توزیع عادلانه تراکتور به عنوان اصلی ترین وسیله کشاورزی و در نتیجه افزایش بهره وری در بخش کشاورزی کشور، در این مرحله از عرضه تراکتور تخصیص و سهمیه بندی استانی در برنامه کاری قرار گرفته است.
وی از مواردی نظیر سطح زمینهای زیر کشت( زراعی، باغی)، نوع کشت( دیمی یا آبی)، نوع فعالیت، دامداری، دامپروری به عنوان ملاک و معیار برای امتیاز دهی به متقاضیان برای قرارگیری در اولویت واگذاری نام برد و گفت: عدم خریداری تراکتور در ۱۰ سال گذشته یکی از ملاک ها با بالاترین امتیاز برای صدرنشینی در اولویت بندی است.
قربانیان به پرسش متداول کشاورزان نیز پاسخ داد و اظهار کرد: عرضه ادوات به کشاورزان در این مرحله نیز وجود دارد چرا که این اصل ما را در تشخیص کشاورز واقعی و مصرف کننده نهایی بودن متقاضی یاری می دهد اما به هیچ عنوان اجباری در واگذاری ادوات وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، سامانه فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به آدرس https://sale.itmco.ir/login تا ۲۷ مهر برای ثبت نام کشاورزان متقاضی تراکتور در دسترس خواهد بود.
به گزارش ایرنا، تراکتورسازی ایران هم اکنون با ۱۲ شرکت اقماری که هشت شرکت در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار کشور است که در حال حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین و بالغ بر ۴۱ میلیون دلار ارز آوری طی سال گذشته از محل صادرات انواع تراکتور، موتور و قطعات ریخته برای کشور داشته است.
در سفر خرداد ماه رییس جمهور به آذربایجان شرقی ۵۰ هزار میلیارد ریال برای خرید تراکتور اختصاص یافت.