یوسف عباسپور گیلانده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر لزوم نهادینه کردن اقتصاد فناورانه در استان افزود: اقتصاد فناورانه علاوه بر رونق تولید و اشتغال منجر به توسعه صادرات محصولات فناورانه، کاهش بیکاری و مهمتر از همه تجاریسازی محصولات فناورانه در استان میشود.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل از اخذ موافقتنامه ۱۰ درصد اعتبارات تملک دارایی استان به مبلغ ۶۸۰ میلیارد ریال برای تکمیل زیرساختهای پارک علم و فناوری اردبیل خبر داد و گفت: مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به منظور تجاریسازی محصولات فناورانه و نوآورانه از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اختصاص یافته است.
وی همچنین با اشاره به آمادهسازی نقشههای اجرایی و طرح توجیهی شهرک علم و فناوری استان اردبیل در مساحت ۳۵ هکتار اظهار کرد: این نقشهها به اداره کل راه و شهرسازی برای در اختیار گرفتن زمین و شروع عملیات اجرایی ارسال شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل افزود: پارک علم و فناوری اردبیل تمام تلاش خود را جهت جذب ایدههای فناورانه و رشد و تجاریکردن آنها انجام میدهد و برای تحقق آن نیاز به همکاری دستگاههای اجرایی در معرفی محصولات تولیدی شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک داریم.
وی با اشاره به میزان پرداخت تسهیلات به واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان استان گفت: در حوزه جذب منابع مالی از صندوق نوآوری و شکوفایی کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تسهیلات حمایتی و ارائه خدمات به شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور از رشد ۴۰۰ درصدی برخوردار بوده است.
به گزارش ایرنا ، پارکهای علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانشبنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکتهای دانشبنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاهها و سایر موسسههای پژوهشی به فعالیتهای فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن به عنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسههای متکی بر فناوری است.