به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اوچا تاکید کرد که رژیم صهیونیستی از ابتدای ژوئیه گذشته، ۱۳ خانواده فلسطینی را از منطقه «مسافریطا »در الخلیل اخراج کرده است که شامل ۸۴ نفر از جمله ۴۴ کودک و ۴۰ بزرگسال بوده اند.
در این گزارش آمده است که این بخشی از فشارها و محدودیتهای پیش روی فلسطینیان در منطقه «مسافر یطا» با هدف اخراج آنان از این منطقه است.
در گزارش سازمان ملل آمده که رژیم صهیونیستی مسافر یطا را منطقهای نظامی اعلام کرده و در ۳ ماه گذشته، ۷ درصد از ساکنان این منطقه را اخراج کرده است.
منابع محلی اعلام کردند که نظامیان اشغالگر اسرائیلی تعداد زیادی از خودروهای فلسطینیان در این منطقه را مصادره کرده و در نتیجه فشارهای این رژیم و اخراج برخی خانوادهها، ۲۴ دانشآموز نیز مردود شده و از ادامه تحصیل بازماندند.
اوچا اضافه کرد که کوچاندن فلسطینیان از اراضی اشغالی به موجب قوانین بینالملل اقدامی غیرقانونی است.
سازمان ملل از رژیم صهیونیستی خواسته هرگونه اقدام اجباری از جمله اخراج فلسطینیان از منطقه مسافر یطا و تخریب و مصادره خانههای آنان را متوقف کند.
از دهه هشتاد قرن گذشته، رژیم صهیونیستی مسافر یطا را برای گسترش منطقه آموزش نظامیان خود به عنوان "میدان تیر ۹۱۸" معرفی کرد و دادگاه عالی این رژیم، منطقهای به وسعت بیش از سه هزار و ۱۰۰ هکتار در طول سرزمینهای اشغالی با کرانه باختری را منطقه نظامی و ساکنان آن را فصلی و موقتی نامید.
اخراج ساکنان این منطقه در صورت عملی شدن، بزرگترین کوچ اجباری فلسطینیان از سال ۱۹۶۷ میلادی خواهد بود، ولی ساکنان بومی این منطقه، تاکنون به امید فشارهای بین المللی از ترک خانههای خود خوداری کردهاند.
ساکنان بومی این منطقه از دههها پیش با مزاحمت و حمله نظامیان صهیونیست رو به رو بودهاند، ولی با پایان یافتن تظلم خواهی آنها در دادگاه رژیم صهیونیستی به سود ارتش این رژیم، خطر اخراج بیش از پیش آنها را تهدید میکند.