تبریز - ایرنا - رییس حفاظت اطلاعات قوه قضاییه گفت: اگر حوزه و مبانی حوزه وجود نداشت قوه قضاییه نمی‌توانست تمامی وظایف خود را در حوزه دینی و اسلامی انجام بدهد لذا قوه قضائیه و حوزه علمیه ۲ رکن مهم عدالت محوری در کشور هستند که با یکدیگر رابطه مستقیم دارند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام « علی عبداللهی» روز چهارشنبه در همایش طلاب حوزه علمیه حضرت ولیعصر(عج) بناب به نقش مهم و برجسته حوزه‌های علمیه کشور در قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: طی ۲ سال گذشته تعداد قابل توجهی از نخبگان حوزه علمیه در سراسر کشور در دستگاه قضا جذب شدند و برخی از آنها هم اکنون مشغول به کار هستند.
وی با تأکید بر اینکه افراد با استعداد در اولویت جذب این نهاد قرار دارند؛ اضافه کرد: فرآیند جذب نیرو برای قوه قضاییه به ویژه از میان طلاب همیشه آسان بوده و در مصاحبه ها فرآیند جذب را طوری تسهیل کرده ایم که افراد شایسته وارد سیستم قوه قضاییه کشور شوند.
حجت الاسلام عبداللهی با اشاره به وجهه و جایگاه طلاب در میان مردم گفت: مردم عملکرد و رفتار شایسته طلاب را در وجه تمایز دین و معصومین می‌دانند و همچنین خطاهای آنها را نیز در همین اندازه سنجش می‌کنند.
رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه با اشاره به گرایش بسیاری از مردم جهان به دین مبین اسلام و مذهب شیعه گفت: ما هیچگاه دیگران را برای تمایل به دین اسلام و شیعه اجبار نکرده ایم و سعی کردیم با رفتار توحیدانه، تمدن پیامبر و عدالت اسلامی مذهب شیعه را بین جهانیان گسترش و رواج بدهیم.
وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر دشمنان از طرق مختلف به خصوص صرف هزینه‌های هنگفت برای براندازی انقلاب اسلامی تلاش کرده اند؛ خاطرنشان کرد: در همین راستا عده‌ای نیز در همین برهه سعی کردند تمام توهین‌ها را به طلبه‌ها بکنند اما مردم و طلاب با رفتار خردمندانه و مردمی، باعث شدند دشمنان از توطئه‌های شوم خود ناامید شوند.
رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه همچنین با اشاره به حضور شوم رژیم صهیونیستی در منطقه گفت: متأسفانه برخی از دولت‌ها سعی می‌کنند با اسرائیل رابطه صمیمانه داشته باشند که قطعاً این اشتباه محض بوده و به ضرر خودشان خواهد بود، چرا که این غده سرطانی به فرموده حضرت امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری، هرچه سریع‌تر حذف خواهد شد.

رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه همچنین با اشاره به حضور شوم رژیم صهیونیستی در منطقه گفت: متأسفانه برخی از دولت‌ها سعی می‌کنند با اسرائیل رابطه صمیمانه داشته باشند که قطعاً این اشتباه محض بوده و به ضرر خودشان خواهد بود، چرا که این غده سرطانی به فرموده حضرت امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری، هرچه سریع‌تر حذف خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حوزه و روحانیت باید دارای روحیه جهادگونه و کارکردهای متعددی از جمله هدایت علمی و فکری در سطح جامعه باشند؛ تأکید کرد: توانایی‌های بنیادین در عرصه تمدن اسلامی، فقه نظام و اداره جامعه اسلامی تا مرحله وظایف اجتماعی و مردمی شامل می شود.
حجت الاسلام عبداللهی حضور پررنگ روحانیت و طلاب را در عرصه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی، دینی، مذهبی و اجتماعی در مقابله با استراتژی امروز دشمن مطالبه کرد و افزود: مردم قطعاً همچنان روحانیت را پناهگاه خود می‌دانند از این رو دشمنان به دنبال حذف کردن جبهه حق علیه باطل هستند.
وی یادآوری کرد: این طلاب در طول تاریخ حماسه های خوبی خلق کرده اند که مصداق آن پرستاری و کنار مردم بودن در شرایط کرونایی در داخل بیمارستان بود و در حالی که عده ای نیز در تدفین عزیزان خود از کرونا گرفتن رعب و وحشت داشتند ولی این قشر همیشه به شکل جهادی در میدان مبارزه با کرونا هم حضور داشتند.
وی افزود: طلاب باید در مبارزه با جبهه باطل در فضای مجازی نیز وارد شوند چرا که نیازمند حضور آنها در مقابله با تبلیغات منفی و ضد دین و حتی سیاست برجسته سازی مشکلات و ایجاد روحیه ناامیدی توسط دشمنان در این فضا در بین اقشار مختلف هستیم.

به گزارش ایرنا، رییس قوه قضاییه در سفر یک روزه به آذربایجان شرقی در قالب بیست و پنجمین سفر استانی خود پس از صبحگاه مشترک در دانشگاه تبریز حضور یافت و با دانشجویان این دانشگاه دیدار کرد.

در این سفر معاونان از جمله معاون اول و مدیران کل قوه قضاییه حجت الاسلام اژه ای را همراهی می کنند.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئت‌عالی قضایی به استان‌های ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسان‌رضوی، سیستان‌ و بلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز، کردستان و گلستان سفر کرده است.

استان‌های البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و مازندران نیز استان‌هایی هستند که رییس قوه قضاییه در مدت یاد شده بدون انجام تشریفات به آن مناطق سفر کرده است.

نقطه اشتراک تمام سفرهای استانی رییس عدلیه در دوره جدید (اعم از سفرهای رسمی همراه با هیات عالی قضایی و سفرهای غیررسمی و بدون تشریفات) انجام ملاقات‌ها و دیدارهای مستقیم و بلاواسطه با متن مردم در سراسر ایران اسلامی و رفع مسایل و مشکلات حقوقی و قضایی آنها و همچنین اتخاذ رویکرد مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه در قبال چالش‌ها و آسیب‌های موجود است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه می‌شوند.