به گزارش خبرنگار ایرنا، مهرعلی باران چشمه روز پنجشنبه در مجمع سالیانه و عمومی هیات ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی استان زنجان افزود: در راستای اجرای طرح توسعه ورزش زورخانهای در سطح نونهالان و نوجوانان، مادران بچه های خود را به زورخانه می آوردند ولی خودشان بیرون می ماندند که برای این موضوع مکاتبه ای با وزارت ورزش و جوانان انجام و مقرر شده است تا بانوان نیز به عنوان تماشاگر امکان حضور در زورخانه ها را داشته باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع بازسازی زورخانه ها اشاره کرد و اظهار داشت: در واقع همه زورخانه ها نیاز به مرمت و بازسازی دارند و در کشور زورخانه نوساز نداریم.
چشمه باران، با بیان اینکه تعمیر اولیه زورخانه ها نیازمند حداقل ۵۰ میلیارد تومان هزینه است، ادامه داد: در این راستا با پیگیری های انجام شده قرار است با کمک بنیاد علوی در جهت مرمت زورخانه های کشور اقداماتی انجام شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان نیز در این مجمع گفت: ورزش زورخانه ای و پهلوانی احیای منش پهلوانی و جوانمردی، تواضع و فروتنی بوده و برگرفته از روش و منش پیشوای ما، امام علی (ع) است.
جواد بازرگان افزود: این ورزش بومی متعلق به فرهنگ خود ماست و باید در راستای ترویج آن تلاش کنیم تا جوانان و نوجوانان هم به سمت این رشته بیایند.
وی اظهار کرد: متاسفانه محل زورخانه ها به رستوران و قهوه خانه تبدیل می شوند که باید با ترویج این رشته ورزشی به رونق آن کمک کنیم.
رییس هیات ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی استان زنجان در سخنانی به فعالیت های این هیات اشاره کرد و گفت: کمبود اعتبارات تخصیص یافته از سوی فدراسیون یکی از چالش های پیش روی هیات ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی زنجان است و از این رو بخشی از هزینه های این هیات با مشارکت خیرین در سال گذشته تامین شد.
محمود میرزایی افزود: با این وجود طی سال گذشته تمام اعزام ها صورت گرفته و هزینه ها تامین شده است.
استان زنجان ۱۱ زورخانه دارد.