" حسین رجبی "روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران گفت: ارایه خدمات در سامانه های "بهین یاب" ، "جامع تجارت" ، "جامع انبارها" و درگاه ملی از جمله خدماتی است که مسیر را برای رفع چالش های بخش تولید و صنعت و پویایی اقتصاد استان مهیا کرده است.
وی ارایه خدمات مشاوره ای کارشناسان خانه صمت البرز به صنعتگران در زمینه های بانکی، تامین اجتماعی ، امور گمرکی و مالیاتی را از دیگر اقدامات این تشکل در رفع موانع تولید و صادرات استان عنوان کرد.
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: رسیدگی مطلوب و به موقع به انواع درخواست های صنعتگران برای صدور مجوزها از جمله صدور انواع "جواز تاسیس" ، "پروانه بهره برداری"، "شناسه کالا" ، "کد نقش" ،"ثبت سفارش" و کارت بازرگانی در درگاه ملی از دیگر مزایای ثبت نام صنعتگران در سامانه ها می باشد؛ به عنوان نمونه امسال یک هزار صنعتگر از طریق خانه صنعت البرز در سامانه "بهین یاب" ثبت نام کرده اند.
وی ادامه داد: ۵۲۶ نفر از این صنعتگران برای دریافت جواز تاسیس، ۳۷۳ نفر برای صدور پروانه بهره برداری اقدام کرده اند.
رجبی با اشاره حضور فعال کارشناسان خبره خانه صنعت ، معدن و تجارت البرز در ارایه خدمات مشاوره ای خطاب به صنعتگران تاکید کرد: برای دریافت مشاوره جهت ثبت نام هرگز به افراد غیر متخصص که صرفا قصد دریافت مبالغ گزاف دارند مراجعه نکنند.
وی گفت: درسامانه ها تنها پرونده های صنعتگرانی مورد بررسی قرار می گیرد که با نگاه کارشناسی دقیق و بدون نقص همراه باشد؛ صنعتگران از ارایه مدارک به افراد فاقد تخصص جدا خودداری کنند.
رجبی با تاکید بر این مهم که صاحبان صنایع از ارایه مدارک و اطلاعات شخصی به افراد فاقد تخصص در خصوص ثبت نام در سامانه "بهین یاب" خودداری کنند، افزود: این افراد می تواند زمینه سود جویی و ایجاد مشکل برای صنتعگران را فراهم کنند.
وی حمایت از واحدهای تولیدی را از اولویت های خانه صنعت ، معدن وتجارت برشمرد و گفت: رفع مشکلات و ارایه خدمات به صنعتگران در مسیر سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال و رونق تولید و صادرات از وظایف خطیر این تشکل است.
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت استان البرز ، تشکیل مستمر نشست های کارگروه فنی تسهیلات و ستاد رفع موانع تولید را از دیگر اقدامات خانه صمت البرز در مسیر تقویت صنعت استان ذکر کرد و ادامه داد: صنعتگران با دریافت مشاوره تخصصی از کارشناسان خانه صمت البرز و با شناخت کامل می توانند اقدام به سرمایه گذاری کنند. دستیابی صنعتگران به فعالیت های شفاف، تسهیلگری و تنظیم گری در کمترین زمان ممکن از برنامه هایی است که در دستور کار خانه صمت البرز قرار گرفته است.
استان البرز دارای سه هزارو۷۶۰ واحد تولیدی و صنعتی بزرگ، متوسط و کوچک است.