به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آنتارا، وزارت امور خارجه اندونزی بر اهمیت حل کردن مسئله سرزمین های اشغال شده فلسطین توسط رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به این جنگ تاکید کرد.
وزارت امور خارجه این کشور همچنین گفت اشغالگری رژیم صهیونیستی که قطعا عامل اصلی این درگیری ها است، باید طبق اصول مصوب سازمان ملل پایان یابد.
وزارت امورخارجه و مهاجران فلسطین نیز پیش از این بر اهمیت پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه تاکید کرده بود.
سفارت خانه اندونزی در کشور اردن اعلام کرده است شهروندان اندونزیایی ساکن غزه در حملات موشکی اسرائیل آسیب ندیده اند.
وزارت امور خارجه اندونزی گفته است این سفارتخانه با جماعت های شبکه ای غزه همکاری کرده و تایید می کند شهروندان این کشور قربانی حملات موشکی اسرائیل نشده اند.
سفارتخانه اندونزی در اردن با توجه به وضعیت کنونی غزه به ۱۳ شهروند اندونزیایی ساکن در این شهر دستور داد که هشیار باشند و از مناطق پرخطر دوری کنند.
این سفارتخانه همچنین به شهروندان اندونزیایی گفت به این منطقه جنگی سفر نکنند و یک خط تلفن اضطراری اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، کمیته امداد و نجات فوریت های پزشکی اندونزی (MER-C) حملات هوایی رژیم اشغالگر قدس به نوار غزه در فلسطین را که منجر به کشته شدن یکی از کارگران اندونزیایی و حمله به یک بیمارستان متعلق به اندونزی در روز شنبه شد، محکوم کرد.
این سازمان غیردولتی پزشکی و بشردوستانه همچنین از دولت اندونزی خواست تا شورای امنیت سازمان ملل را برای رسیدگی به بمباران های وحشیانه رژیم صهیونیستی که بنا به گزارش ها منجر به شهادت حدود ۲۰۰ فلسطینی شده است، ترغیب به برگزاری جلسه اضطراری برگزار کند.
رزمندگان مقاومت فلسطین از صبح دیروز (شنبه) عملیات همه جانبه ای را با نام «توفان الاقصی» از غزه علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی آغاز کرده اند.
این عملیات همه جانبه و پیچیده مقاومت فلسطین که که در عمر ۷۵ ساله رژیم صهیونیستی سابقه نداشته، از طریق تونل، خشکی، دریا و هوا به همراه شلیک هزاران راکت به سرزمین های اشغالی صورت گرفته و تاکنون به هلاکت دستکم ۳۰۰ صهیونیست و زخمی شدن بیش از یک هزار و ۶۰۰ تن دیگر منجر شده است. اسارت بیش از یکصد نظامی صهیونیست و همچنین تصرف موقت هفت شهرک صهیونیست نشین از دیگر دستاوردهای این عملیات بی نظیر مقاومت فلسطین به شمار می رود.