به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، هرمز امیری روز دوشنبه اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه یکهزار و ۸۲ پرونده در مدیریت بازرگانی و اصناف ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۳۰ درصد رشد نشان می دهد.
وی ادامه داد: از این تعداد ۳۴۴ مورد صدور، ۴۶۸ مورد تمدید و ۴۲ مورد نیز درخواست جابجایی توسط فعالان اقتصادی و اصناف قشم ثبت و مورد بررسی قرار گرفته است.
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به ابطال ۶۴ فقره مجوز از ابتدای سال جاری، تصریح کرد: در ۶ ماهه نخست امسال ۲۵ مورد کارت مباشرت و ۱۰ مورد مجوز تغییر شغل نیز صادر شده است.
امیری با تاکید بر اینکه هدفگذاری پیشبینی شده در بودجه سال جاری برای مدیریت بازرگانی در نیمه نخست سال، محقق شده است، افزود: از ابتدای سال جاری ۱۹ مورد مجوز اجارهداری برای متقاضیان صادر شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۶ مورد) رشد قابل توجهی دارد.
وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته نخسین دوره آموزشی «قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان» برای فعالان حقوقی (شرکت ها) برگزار شده و دوره های آتی نیز برای افراد حقیقی (واحدهای صنفی و بازرگانی) نیز در ماه های مهر و آبان برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.