مرتضی حاجیان نژاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۷۰ پرونده به ظن قاچاق در ادارهکل گمرک استان سمنان در نیمه نخست امسال تشکیل شد.
وی ادامه داد: گمرک استان سمنان بدون احتساب ضمانت نامهها بالغ بر یکهزار و ۲۴۱ میلیارد و ۷۳۸ میلیون ریال در نیمه نخست امسال درآمد داشت که از این میزان ۹۵۸ میلیارد و ۱۱۹ میلیون ریال مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است.
وی تصریح کرد: درآمدزایی گمرک استان سمنان نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۰۴ درصدی داشت.
حاجیان نژاد اضافه کرد: وی تصریح کرد: ۱۵ هزار و ۸۱۳ تن کالا به ارزش ۹۲ میلیون دلار به گمرک استان سمنان در نیمه نخست امسال وارد و ۱۵۱ هزار و ۱۹۵ تن کـالا به ارزش ۶۲ میلیون دلار صادر شد.
وی یادآور شد: ۲۷ سازمان در انجام تشریفات گمرکی و روند اداری نقش دارند و گاهی علت ماندن برخی کالاها در انبارهای گمرک، به دلیل تکمیل نشدن روند اداری و دریافت مجوزهای گمرکی است.
وی بیان کرد: کالا حداکثر چهار ماه میتواند در گمرک به دلیل تکمیل روند اداری بماند و بعد از این مدت کالا متروکه تلقی میشود.
مدیرکل گمرک استان سمنان بیان کرد: تشریفات صادرات در گمرک کمتر از ۲ ساعت انجام میشود و گاه برای واردات کالا گرفتن مجوز بهداشتی و بررسی استانداردها زمانبر است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، استان سمنان با یکهزار و ۹۰۰ واحد صنعتی و معدنی و اشتغالزایی برای ۵۸ هزار نفر به عنوان گلوگاه مهم اقتصادی کشور محسوب میشود.
بخش صنعت و معدن ۳۴ درصد از اشتغال استان سمنان و ۲۲ درصد از تولید ناخالص این استان را به خود اختصاص داده است.