به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سینما و هنر در مواجهه با اقدامات ضدبشری وظیفه دارد که بازتاب دهنده واقعیت باشد و از طریق تولیدات غنی به سمتی برود که مخاطبان عام بفهمند طی این سالها چه جنایاتی توسط رژیم اشغالگر قدس، رخ داده است.
محسن علیاکبری تهیهکننده سینما و تلویزیون در این باره به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: هنر در کنار سرگرم کنندگی حتما رسالتی هم دارد که عبارت است از ایجاد روح تعهد در انسانها که امام راحل هم بر آن صحه گذاشت.
وی گفت: در مسئله فلسطین نیز سینما و تلویزیون باید آثاری را بسازد که هم کیفیت بصری قابل توجه را دارند و هم اینکه داستانهایی جذاب از واقعیات رفتارهای صهیونیستها علیه فلسطینیها را به نمایش بگذارد. این داستانها باید با زبان زیبا و تاثیرگذار باشند تا مخاطب را راضی کند.
علی اکبری افزود: بارها درباره ضرورت حمایت از تولیدات استراتژیک سخن گفتیم و باز هم میگوییم که این تولیدات باید توسط افراد باتجربه و متخصصان حقیقی سینما و تلویزیون تولید شوند تا بازخورد لازم را داشته باشد. باید افرادی را به کار گمارد که هم توانایی هنری داشته باشند و هم متعهد و صاحب علقه باشند تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
تهیهکننده سریال «مریم مقدس» تاکید کرد: مسئله فلسطین هم باید در آثار معاصر مورد توجه قرار گیرد و هم باید بتوان آثار تاریخی غنی و باکیفیت درباره آنچه بر سر مردم فلسطین آمد، ساخت و این پرداختها نیز باید آن قدر ماهرانه باشد که بشود آثار تولیدی را هم در بازار داخلی و هم بازار خارجی عرضه کرد تا پاسخگوی سوالات نسلهای جوان و نوجوان در این باره باشد.
به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین از ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بینظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی آغاز کردهاند.
رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد با مقاومت فلسطین غافلگیر شده و شکست مفتضحانهای را طی چند روز گذشته متحمل شده با اقدامی غیرانسانی تمام گذرگاههای غزه را بسته تا مقاومت فلسطین را ناگزیر به توقف عملیات دلاورانه «طوفان الاقصی» کند.
حملات رژیم صهیونیستی به غزه شدت گرفته و تاکنون یکهزار و ۵۳۷ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه شهید و ۶ هزار و ۶۱۲ نفر نیز زخمی شدند.