به گزارش ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» روز شنبه در نشست مشترک دستاندرکاران اجرایی و نظارت بر انتخابات استان مرکزی در بیت تاریخی امام راحل در خمین، افزود: مدیران و کارکنان دولت در هر سطحی هیچ جایگاهی جز خدمت به مردم ندارند و به شدت فرمانداران باید بر این مهم نظارت کنند.
وی با اشاره به وظایف ششگانه فرمانداران، ادامه داد: فعالسازی ادارات و دستگاههای اجرایی با افزایش انگیزه و حتی تغییر مدیران به منظور خدمت رسانی به مردم برعهده فرمانداران است.
مقام عالی دولت در استان مرکزی ادامه داد: مدیران کل دستگاههای اجرایی در دولت سیزدهم رفت و آمدهای بسیاری به شهرستانها داشتهاند و توفیقات خوبی در این سفرها حاصل شده است.
مخلصالائمه با تاکید بر اینکه باید حضور مدیرانکل در شهرستانها خروجی داشته باشد، افزود: این حضور و برپایی میزهای خدمت در شهرستانها موجب گشایش بسیاری از گرهها شده است.
وی اظهار کرد: هماهنگی بین هیاتهای اجرایی و نظارت با فرمانداران در بالاترین سطح قرار دارد و این هماهنگی باید روز به روز و تا زمان برگزاری انتخابات افزایش بیشتری یابد.
استاندار مرکزی افزود: دستگاههای اجرایی، هیاتهای اجرایی، نظارت و فرمانداران باید بیطرفی کامل در مراودات اجتماعی نسبت به نمایندگان مستقر و داوطلبان شناخته شده و ناشناخته داشته باشند.
مخلصالائمه ۲ قطبیسازی در انتخابات را آفت دانست و گفت: دستگاههای رسانهای و نظارتی باید از شکلگیری فضای ۲ قطبی پرهیز کنند، چراکه کینه و عقدههای دارای تاثیر بلند مدت ایجاد میکند.
وی اظهار کرد: انتظار است افرادی که دارای تریبون هستند و رسانهها فقط به پیشرفت استان مرکزی فکر کنند.
استاندار مرکزی ادامه داد: فرمانداران نسبت به طرحهای عمرانی اولویتبندی انجام دهند و طرحهایی که قبل از انتخابات تمام میشود را در اولویت قرار دهند تا مردم طمع خدمت بیمنت را حس کنند.
مخلصالائمه بیان کرد: در حوزه فاوا پیشرفتهای خوبی حاصل شده است و حجم قابل توجهی از نقاط کور و غیر قابل دستررس به زودی وارد مدار میشوند.
وی تصریح کرد: فرمانداران باید پیگیر رفع نقایص برگزاری انتخابات باشند، چراکه دشمن برای انتقامگیری فتنه پارسال در تلاش است و حتی یک رای نیز دارای اهمیت بسیاری است.
استاندار مرکزی اضافه کرد: ایجاد شور انتخاباتی در فضای عمومی برای جلب مشارکت مردم ضروری است و برخی از افراد جامعه هنوز اطلاعی از برگزاری انتخابات در سال جاری ندارند.
مخلصالائمه تاکید کرد: تشریح کاندیداهای اصلح از نظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و حضور تشکلهای دانشجویی، سیاسی و استفاده از ظرفیت تریبونهای نمازجمعه برای ایجاد شور انتخابات ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: مردم تصمیم گیرنده اصلی در روز انتخابات برای تعین نمایندگان خانه ملت هستند.
در این نشست فرمانداران شهرستانهای استان مرکزی پیشنهادات و مشکلات حوزه انتخابیه خود را برای برگزاری انتخابات بیان کردند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار میشود.