صدیقه حمزه روز دوشنبه در حاشیه برگزاری جشنواره بازیهای بومی محلی و کلاسیک تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برنامه طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه یا سی.بی. آر در مناطق روستایی این استان با هدف توانمندسازی معلولان و برابرسازی فرصتها، ارتقای کرامت انسانی معلول و خانواده و بالا بردن عزت نفس و برخورداری اجتماعی معلولان در اجتماع اجرا می شود.
وی ادامه داد: پیشتر بهزیستی با کمک دهیاران و اداره بهداشت مناطق روستایی این طرح را اجرا می کرد اما هم اکنون اجرای آن به بخش خصوصی برون سپاری شده و بهزیستی مبلغی را بابت خدمات ارایه شده به مدیران دفاتر سی.بی.آر روستایی پرداخت میکند.
کارشناس طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه (سی.بی. آر) اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت:هم اکنون بر اساس نوع خدمات ارایه شده به ازای هر نفر بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ هزار ریال در ماه پرداخت می شود که این رقم بسیار ناچیز و ناکافی است و میزان آن نیازمند بازنگری است.
حمزه افزود: از آنجا که طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه به موضوع اشتغال نیز توجه دارد لذا اداره کل بهزیستی خراسان رضوی پارسال به ۷۰۰ نفر مبلغ حدود ۸۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض پرداخت کرد.
رییس اداره بهزیستی تربتحیدریه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، جمعیت تحت پوشش طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در شهرستان تربتحیدریه را ۲ هزار و ۲۰۰ نفر اعلام و اظهار کرد: از آنجا که به دنبال ایجاد فضای شاد و توسعه مشارکت اجتماعی برای این افراد هستیم لذا در جشنواره امروز ۱۱۴ نفر به اتفاق خانوادههایشان حضور دارند.
فاطمه صادقامیری افزود: مسابقات به مناسبت روز جهانی نابینایان یا عصای سفید (۲۳ مهر) و در ۶ رشته دراز و نشست، یه قل دوقل، طنابکشی، دارت، چوبکشی و پلانک، در ۲ گروه مردان و بانوان و با همکاری هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی شهرستان تربتحیدریه برگزار شده است.
به گزارش ایرنا، در حاشیه برگزاری جشنواره بازیهای بومی محلی و کلاسیک تربت حیدریه، نمایشگاه صنایع دستی افراد تحت پوشش طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه این شهرستان نیز در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت.