به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید آقا بابایی روز چهارشنبه در مراسم بزرگداشت روز استاندارد در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان اظهار کرد: یکی از شعارهای اصلی دولت سیزدهم تحول و مقدمه تحول نیز تغییر است اما هرگونه ترک فعل قابل پیگیری و برخورد می باشد.
وی با اشاره به اینکه دولت نگاه تحولی به همه حوزه ها دارد و یکی از این موضوعات استاندارد است افزود: استاندارد، موضوعی سلیقه ای و جزیره ای نیست و مبنای آن دانش و قانون است که باید اقدامات حمایتی، هدایتی و نظارتی را از تولیدکننده و توزیع کننده داشته باشد و به امور خود شتاب و سرعت ببخشد.
وی ادامه داد: در استاندارد قرار نیست مانع باشیم بلکه چنانچه تولید کننده یا خدمت دهنده ای مشکل دارد، باید راهی علمی برای آن پیدا کنیم و هدایت و حمایت های لازم صورت گیرد.
مدیرکل بازرسی و مشاور رییس سازمان استاندارد کشور تصریح کرد: استانداردها مبنای ثابتی ندارد و باید بر اساس علم و دانش روز تغییر کند و بر رفتار کارکنان هم تاثیر بگذارد بنابراین باید همیشه به دنبال فرآیند و روش های جدید باشد و گره از کار مردم بگشاید.
آقا بابایی با اشاره به اینکه استاندارد پایه های توسعه در هر کشور محسوب می شود عنوان کرد: تولیدکنندگان، صنعتگران و خدمات رسان ها نیز باید مدل های خود را تغییر دهند و سرعت و شتاب خود را در این راستا بیشتر کنند تا منجر به ارائه خدمتی ارزشمندتر به جامعه هدف شود.
انجام ۲۰ هزار پایش از فرآورده های تولیدی در لرستان
مدیرکل استاندارد لرستان نیز در این مراسم اظهار کرد: سال گذشته اولین استان برگزار کننده پایش کیفیت بودیم که بیش از ۲۰ هزار پایش از فرآورده های تولیدی انجام و صدها پرونده به دستگاه تعزیرات حکومتی ارجاع سد.
وحید والیزاده مرادی با اشاره به انجام ۲۹۰ مورد بررسی کیفیت خدمات در مدارس استان طی سال گذشته عنوان کرد: امسال هم این طرح اجرا و نتایج آزمون ها رسانه ای خواهد شد.
وی با اشاره به تاکیدات رییس قوه قضاییه بر شناسایی مدیران متخلف حوزه استاندارد بیان کرد: در طرح عیدانه سال گذشته نظارت کارشناسان در حوزه های مختلف همچون فرودگاه ها، اصناف، پایانه ها و فروشگاه های عرضه خشکبار صورت گرفت و اکنون نیز استاندارد این توان را دارد که مدیران دستگاه های اجرایی را از نظر ارائه خدمات به مردم مورد ارزیابی قرار دهد.
وی همچنین افزود: یک سوم چارت سازمانی استاندارد لرستان خالی است که انتظار می رود در طرح شهید زین الدین از ظرفیت نخبگان برای جذب و تکمیل آن استفاده شود.