به گزارش ایرنا به نقل از کارشناسان تغذیه، دوشاب سرشار از خواص مختلف است و مصرف آن به عنوان یک ماده غذایی مقوی و مغذی در تمام فصول توصیه میشود؛ به ویژه آنکه با شیر ترکیب شده و از شیرینی آن کاسته شود.
دوشاب به نگهداری در یخچال نیاز ندارد و هرچقدر غلیظتر باشد، باکیفیتتر است اما مخلوط شیر و دوشاب را در یخچال نگهداری کرده و آن را در بیشتر موارد در وعده صبحانه مصرف میکنند.
این ماده غذایی پرکالری که همچنان به صورت خانگی و سنتی تهیه میشود، برای افراد دیابتیک توصیه نمیشود و نرخ آن طی سال جاری در مراغه با عسل برابری میکند.